Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • GameOn ir vėl sugrįžta!


    Adomas J.
    • 286
    • Šaltinis: SuperGames

    Jau septintąjį sezoną skaičiuojanti didžiausia Baltijos šalyse vaizdo žaidimų paroda šiemet nusiteikusi visai nekukliai – tiesiog imti ir ištrinti visas ribas tarp virtualios ir fizinės realybių.

    Jau pačiame pavadinime (GameON) užkoduotas iššūkis – realybės lankstymo žaidimas prasideda! Visą savaitgalį LITEXPO parodų ir kongresų centre:

    - Vieni pirmųjų išvysit protu nesuvokiamų naujųjų technologijų pritaikymą žaidimų industrijoje;
    - Nardysit tarp virtualių bei fizinių potyrių;
    - Turėsit galimybę sutikti savo mėgstamiausių žaidimų kūrėjus, įsmukti į vaizdo žaidimų kūrybos užkulisius bei sudalyvauti provokuojančiose ir itin aštriose industrijos profesionalų konferencijose bei diskusijose;
    Kaifuosit nuo retos galimybės tiesiog pabūti tarp savų – dešimčių tūkstančių virtualių pramogų fanų iš viso pasaulio ir realybėje įkūnytų ekstravagantiškų vaizdo žaidimų personažų (Cosplay zona)...

    Spalio 18 - 20 dienomis LITEXPO transformuosis į milžinišką virtualios realybės žaidimų kambarį, suskirstytą į kelias esmines zonas: EXPO, ESPORTS, KONFERENCIJOS bei RENGINIAI.

    EXPO zona
    Aukščiausios kokybės vaizdo žaidimų inovacijų pristatymas, kaip visada, - esminė renginio ašis. Bus galimybė ir patiems sumesti vieną kitą partiją, išbandyti naujausias VR bei MR technologijas, stebėti robotų kovas, dronų lenktynes ar susipažinti su talentingiausiais vaizdo žaidimų kūrėjais iš viso pasaulio. Kiekvienas stendas konkuruos dėl jūsų dėmesio, provokuos ir kvies išbandyti vis ką nors naujo.

    ESPORTS zona
    Aštriausia ir labiausiai kraują kaitinanti erdvė - esame pirmieji pradėję rengti gyvus ESPORTS turnyrus tūkstantinėms auditorijoms, vadinasi, ką jau ką, bet sukurti gerą vaibą tikrai mokame! Šiemet dalyvaus ne tik profesionalų komandos, bet ir jūsų mylimiausi influenceriai. Norisi pamatyti, kuo viskas prasidės ir baigsis?.. GameON, kaip sakome!

    KONFERENCIJŲ zona
    Bus siūloma trijų skirtingų profilių konferencijas, kad būtų įdomu, tiek industrijos profesionalams, tiek ilgamečiams vaizdo žaidimų fanams, pedagogams ar tiesiog tiems, kam smalsu, kaip kuriamas pramogų pasaulis (tiek realus, tiek virtualus). Kad pastariesiems netrūktų įspūdžių, šiemet renginyje svečiuosis kaip niekada gausus būrys influencerių, pasakojančių apie savo veiklos užkulisius ir kasdienybėje pasitaikančius kuriozus.

    RENGINIŲ zona
    Jei jau žadame ištrinti visas ribas tarp realybių, vadinasi, tai liečia ir patį renginio formatą. GameON bus kažkas tarp gero afterio, visą naktį trunkančio žaidimo draugo kambaryje, pasaulinio lygio konferencijos ir nerealios kokybės virtualių patirčių. Savaitgalio akcentas – taip retai Lietuvoje vykstantys Cosplay pasirodymai – konkursas. Dalyviai varžysis ne tik savo drąsa, vaizduotės lakumu, bet ir inžineriniais, grimo, dailės, muzikos, performanso meno be režisūros įgūdžiais. Bus keistas, aštru ir labai profesionalu!

    • Teigiamai 2

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    Šiuo metu komentarų nėra.



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...