Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4312 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

RB.pngSveiki,

Šiandien noriu pristatyti naują Travian serverį.

Taip taip, žinau kad jų da*uje ir visi vienodi.. Bet! šis www.JM-Travi.us.lt travian serveris yra išverstas visas į Lietuviu kalbą!

Žaidime yra dvi kalbos tai Anglų ir Lietuvių. Atėję į pagrindinį puslapį jus kairiajame šone pamatysite vėliavas, Anglu ir Lietuvių, todėl ant kokios vėliavos paspausit tokia kalba ir turėsit ( Galima kas kart pasikeist. )

Serverio vertimas pradėtas: 2013.02.18

Serverio vertimas baigtas: 2013.02.20

Serverį vertė: Juozas (MixiTas)

Nesakau kad serveris yra visiškai 100% išverstas, gali kai kur būti neišversta ( Mažai tikiuosi ) ar ten Lietuvių kalbą blogai parašyta, todėl jei randate parašyta blogai, neišversta būtu gerai kad pasakytumėte man, aš iškarto išversiu, ir už pastebėjimą atsidėkočiau šiek tiek duodamas aukso.

www.Frageris.eu - Travian serveris

www.Frageris.eu/sms - SMS sistema ( Ne automatizuota, bet greitu metu atomatizuosiu ) [ LT / EN ] Kalbomis.

Šis skriptas turės 5 gentis.

1. Laukuviniai.

Aprašymas:

Laukuviniai yra labai greiti ir stiprūs. Jie nebijo mirčiai žiūrėti į akis, mirtis bijo jų!

2. Arabai

Arabų imperijos žmonės yra labai agresyvūs, ir labai pavojingi, jie dažniausiai išlenda naktį kaip sutemsta ir pradeda savo skerdynes prieš kitas gentis, arabai yra pasižymėję savo aršumu todėl jei nori būti aršus rinkis šia gentį..

Na o visos kitos įprastos, tai Romėnai, Galai, Germanai. Manau apie juos nereikia aprašyt nes jau tikrai jūs patys žinot..

KONTAKTAI:

[ Savininkas ]

Vardas: Juozas

P.s mūsų facebooke grupė: www.Facebook.com/MTX.Travi

WWW.JM-TRAVI.LT

ltindex.png

Redaguota , nario TheMixiTas
  • Teigiamai 5

JM-Travi.LT - PARDUODU!

ScPigiau.us.lt - WAP PASLAUGOS KEKVIENAM!!

tumblr_mj2r8oeJH31qdrzxno1_500.gif

(redaguota)

Serverio, kariu greitis x1000.

Bet gal žadu pamažint, nežinau ką patartumėt? Nes pavyzdžiui dar neišsiaiškinau kur padidint resursų talpą :D

P.S JEIGU SERVERIS LAGINS NUO ŽAIDĖJŲ, SERVERIS BUS IŠJUNGTAS IR PAKEISTAS Į SENA VERSIJA, KOL BUS SUKAUPTOS SANTAUPOS ANT VPS'O KAD NELAGINTU.

Truputi startas vėluoja, dėl techniniu nesklandumu, jau serverį įrašinėju.

Redaguota , nario TheMixiTas
  • Teigiamai 3

JM-Travi.LT - PARDUODU!

Geras serveris! Puikus bendraujantis savininkas , kuris visada padės . Šaunu jog serveris pilnai išverstas. Ir man patinka ,kad yra šis tas unikalaus. Labai patiko naujos gentis. Užsukit žmonės! Manau nepasigailėsit.

Ačiū už gerus žodžius!

P.s laukiami visi ! Laukiam daugiau žaidėju! Prašome užeit. :)

• Teigiamai 3

JM-Travi.LT - PARDUODU!

• Parašė po 3 mėnesių...

Sekmes.

Dar vienas sudservis!?

Šūdservi tu *Myliu SuperGames.lt* :DDD Mano serveriai kuriuos aš kūriau ir kursiu nebuvo ir nebus panašūs į tavo ;) ( ŠŪDSERVIAI TAIGI TAVO ;D)

Na sakau taip... :D Su Dboor nieko nebus jam..... Jei su Fun nesusitvarkė...

Sakai?;D Šitas serveris paleistas tik skripto aprodymui. O kas sakė kad su fun nesusitvarkiau? Projekte aiškiai parašyta kad uždarytas vasarai. ;)

• Teigiamai 2

JM-Travi.LT - PARDUODU!

Pažiūrėk kas tavo per serveriai. gaidžiai ne travian...

O man šitas patiko :) žaidžiu

Opa, kažkas naujo, vienas žmogus eina už mano serverį o ne už GamerX :lol: Šiaip serveryje gali ir nežaist nes ten skriptas pajungtas tik kad jei kas susidomėtu nupirkti, parduočiau su visu WEB ir visu skriptu ;)

JM-Travi.LT - PARDUODU!

Opa, kažkas naujo, vienas žmogus eina už mano serverį o ne už GamerX :lol: Šiaip serveryje gali ir nežaist nes ten skriptas pajungtas tik kad jei kas susidomėtu nupirkti, parduočiau su visu WEB ir visu skriptu ;)

Kaip tik geriau tegul žaidžia iš tavęs pirks ADMIN, multihunter privilegijas , gold, troops, resursu... tau litukai eina daug geriau nei parduodi serverį. :) tik reikia pareklamuoti :) padėčiau

• Teigiamai 1

Kaip tik geriau tegul žaidžia iš tavęs pirks ADMIN, multihunter privilegijas , gold, troops, resursu... tau litukai eina daug geriau nei parduodi serverį. :) tik reikia pareklamuoti :) padėčiau

ADMIN, MULTIHUNTER nėra

Auksa, karių ir resursų pirktu ;D Bet matai reikia išreklamuot man jį, o aš aptingęs iš po darbo ką nors bedaryt, tik filmus žiūrėt arba kai ką kitko.. ;D

• Teigiamai 1

JM-Travi.LT - PARDUODU!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4312 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...