Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5425 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Pradėjome daryti Red Alert 3 kovų video apžvalgas. http://www6.videogaga.lt/video?id=owdydccgeglehbsctm gaila, kad kovos trunka kiek ilgiau, todėl nepavyks įkelti į youtube. Taigi teko naudotis lietuviškom paslaugoms videogaga. Beja linksma, kad įdėjus savo pirmąjį video atsirado žmonių, kurie kabinėjasi, kad mano pc senas : D Ech tie lietuviai. Beja kritika, pasiūlymus rašot čia.

Kadangi pats megstu red alert palosti, deja, tik 2, nes pc prastas :)

Tai man labai gerai suejo tavo sita apzvalga, buvo smagu pamatyti red alert3 :)

Na o kas del apzvalgos, tai tavo balsas tinkamas joms, balsas aiskus ir pan. Butu smagu pamatyti pilna kova, o ne tik 8min, labai jau greitai ten viskas pasibaige - pasidave :) dar butu smagiau, jeigu savo kova pakomentuotum. Patarimai duodami komentuojant irgi pliusas. Sekmes darbuojantis, lauksiu kitu apzvalgu :)

• Parašė po 2 mėnesių...
Guest anahonda

as ir megstu pazaist red alert turejau 1 ir 2 daly originalus bet sunku kol gavau 20 ar 50 lt sumokejau.

paskolinau draugui 1 diska teatnese ir mokejo man 25 lt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5425 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...