Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4423 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Kaip ir nustatyta manau aš turėčiau prisistatyti ir papasakoti ką aš veikiu ir t.t.

Taigi aš esu Adomas, dar kaip kur žinomas kaip Zalix.

Aš koduoju HTML/CSS, PHP, JS, PAWNO(Šiomis paslaugomis neužsiemu).

HTML/CSS jau koduoju 2 viršaus metai.

PHP 1metai su višum.

JS kalbą taikau tik slideriams arba kažkokiem nekosminiam šh..

Kainos ir apibūdinimas

• HTML/CSS - Na jie nėra tikrai brangūs. Dizaino kaina gali svyruoti nuo dizaino sudėtingumo ir t.t. Kaina: ~20Lt

• PHP - Koduoji tik išskirtiniais atvėjais, kada tai gali būti tiek VVP, tiek nusavas varikliukas. Kaina: nuo 70Lt

• IP. Board Dizainai - Taigi šie dizainai yra brangesni už paprastus vien dėl to, kad tai yra neblogas proto pasiknisimas. Kaina: ~80Lt

• IP. Board vertimas - Vertimas yra pilnai išverstas iš Kliento ir Moderatoriaus pusės. Šiuo metu turiu tik 3.4.2 versijai. Kaina: 20Lt

• Web apelecijų diegimas - Na manau tai nėra sunkus darbas ir jis nėra vertas lupti iš žmonių pinigus. Taigi jeigu užsisakote HTML dizainą ar t.t. įdiegsiu jums tai Nemokamai.

• SAMP monitorių kūrimas - Reikia turėti Savo norimą BackGround'ą - 5Lt

Pastabos: Dizainų aš nepiešiu.

Žmonių aš neapgaudinėju.

Atsiskaitymas vyksta taip: klientas atsiunčia pinigus, o po to gauna visą dizainą.

Kainos pateiktos bankiniu būdu. Norėdami atsiskaityti SMS turėsite paploti dvigubai daugiau. Galima atsiskaityti ir ServerOffer.lt balantsu, kaina 2.5x kartų didesnė.

Kontaktiniai duomenys: El. Paštas: [email protected]

(redaguota)

Metai darbo su PHP - tai daugiausiai ką gali nueiti į google įvesti PHP Login script, nukopijuoti kodą, pakeisti, vėliau pridėti papildomų funkcijų ir šiek tiek suprasti kas ką reiškia.

Atrodo lyg ir gerai, bet kur saugumas?

Galiu garantuoti kad jis nemoka dirbti su pagrindiniu dalyku - Klasėmis.

Šiaip patarčiau, geriau darykis viską savo reikmėms, eik į forumus, skaityk pamokas, straipsnius, po metų, dviejų galėsi pradėti kažkokias paslaugas teigti.

Redaguota , nario EdvinasJ

Metai darbo su PHP - tai daugiausiai ką gali nueiti į google įvesti PHP Login script, nukopijuoti kodą, pakeisti, vėliau pridėti papildomų funkcijų ir šiek tiek suprasti kas ką reiškia.

Šiaip patarčiau, geriau darykis viską savo reikmėms, eik į forumus, skaityk pamokas, straipsnius, po metų, dviejų galėsi pradėti kažkokias paslaugas teigti.

Aš tau galiu pasakyti: Užsi***šk... Tu gal ir kopini kitų scriptus, bet jau tikrai ne aš. Skaičiau ilgą laiką www.php.net ir bandžiau, parsisiunčiau Scanerį nuo sql injekcijų, ir mokinausi. Nu o su tuo savo garantavimu gali patylėti, nes kaip ir sako tavo "rankas": "Nepataikantis į temą", tai jis tikrai toks ;)

Jeigu tu teiki tas paslaugas, tai reikia mokėt primt konkurentsiją, o ne kaip ymano bandyti apšikti kitų. Man įdomu kaip tavo scriptai po 1metų atrodo, man atrodo tu čia savo istoriją papasakojai :)

AHAHAHAHAHAHAHA. You fucking kidding me? Jei nieko nežinai apie šį žmogu TYLĖK...

*Myliu SuperGames.lt*ėt ta login skripta per 5min galima sukūrti. Aš taip pat su PHP 1,2metus užsiimu, ir teikiu paslaugas ir ką tu man uždrausi? Visi žmonės liko patenkinti mano PHP paslaugomis, ir SQL injekcijos mano skriptus nepaims :) Tai kad tylėtum tu, ir pistum nahuj iš čia su savo "pro programeriu" vaidinimu.

Aš tau galiu pasakyti: Užsi***šk... Tu gal ir kopini kitų scriptus, bet jau tikrai ne aš. Skaičiau ilgą laiką www.php.net ir bandžiau, parsisiunčiau Scanerį nuo sql injekcijų, ir mokinausi. Nu o su tuo savo garantavimu gali patylėti, nes kaip ir sako tavo "rankas": "Nepataikantis į temą", tai jis tikrai toks ;)

Jeigu tu teiki tas paslaugas, tai reikia mokėt primt konkurentsiją, o ne kaip ymano bandyti apšikti kitų. Man įdomu kaip tavo scriptai po 1metų atrodo, man atrodo tu čia savo istoriją papasakojai :)

Tu nesinervuok, tam Edvinui mama valgyt neduoda, tai nervuotas prie kompo sėdi ir ant visų brenda :D Kai atsikerti jam, tada eina per visas temas ir kritikuoja visus komentarus. Čia man taip buvo :D

AHAHAHAHAHAHAHA. You fucking kidding me? Jei nieko nežinai apie šį žmogu TYLĖK...

*Myliu SuperGames.lt*ėt ta login skripta per 5min galima sukūrti. Aš taip pat su PHP 1,2metus užsiimu, ir teikiu paslaugas ir ką tu man uždrausi? Visi žmonės liko patenkinti mano PHP paslaugomis, ir SQL injekcijos mano skriptus nepaims :) Tai kad tylėtum tu, ir pistum nahuj iš čia su savo "pro programeriu" vaidinimu.

Ką tik pats įrodei kad nieko gero ir nemoki ("SQL injekcijos mano skriptus nepaims") turbūt tik ir žinai SQL injekcijas daugiau nieko.

Kas čia aukščiau komentavo dėl konkurencijos, neteikiu čia jokių paslaugų jau :), be to, koks tu man gali būti konkurentas jei tu dirbi su PHP 1 metus, ir tavo patirtis apsiriboja ties SA-MP serveriais?

Ką tik pats įrodei kad nieko gero ir nemoki ("SQL injekcijos mano skriptus nepaims") turbūt tik ir žinai SQL injekcijas daugiau nieko.

Kas čia aukščiau komentavo dėl konkurencijos, neteikiu čia jokių paslaugų jau :), be to, koks tu man gali būti konkurentas jei tu dirbi su PHP 1 metus, ir tavo patirtis apsiriboja ties SA-MP serveriais?

Tau neatrodo, kad per dažnai kiši visur samp serverius? Man irgi kišai. Ginčinomės, tol kol pamatei, kad beviltiška, likai *ūxo vietoje, daugiau neberašei. Nepradėk ir čia :)

*xas esi :D Nu rimai :D Ko tu čia prakaituoji su mums :D Jeigu toks didelis programierius tai mes tau gi nelygis :D

"prakaituoji" - Na aš tai tikrai ne :), o prie ko čia ("mes tau gi nelygis"), tai nesupratau, bet tebūnie.

Tau neatrodo, kad per dažnai kiši visur samp serverius? Man irgi kišai. Ginčinomės, tol kol pamatei, kad beviltiška, likai *ūxo vietoje, daugiau neberašei. Nepradėk ir čia :)

Gi pats rašei kelis kartus, kad neberašyčiau :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4423 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...