Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki :) Taigi sendiena noriu jums pristatyti mano sugalvota ideja!

Taigi einam prie reikalo :D

As esu weberis, galiu sukurt tinklapi betkuriam projektui, tai gali but zaidimu, verslo ar kita...

Sioje temoje noriu pasiuliti jums mano ideja kure sugalvojau nesenai.

As turiu domena - nereklamuosiu:)

Ta domena galima pritaikyti labai daug kam cs,mc,samo ir kitiem serveriam

Ieskau zmoniu (rimtu) kurie noretu (arba turi) serveri, bet neturi arba nenori isleisti daug pinigu ant hostingo, domenu ir viso kito

Zadu padaryti didlei zaidimu servriu projekta, kuremia mano vaidmuo bus siu projektu tinklapiu sukurejas.

Kodel noriu tai daryt? Kiek zinau pradzioje zmones sukure serveri neranda, arba moka nemazai pinigu kad kas nors sukurtu tinklapi ir panasiai, todel nutariau sukurti dideli projekta su vienu pavadinimu kurie tures atskirus serverius ir atskirus serveriu kurejus, man is to nauda kad jai as sugalvociau kazka kurt mano tinklapio lankomumas padidetu 2x gal net 3x, 2. noriu sukurt kazka tokio kas tikrai gali pasisekti, ir kad abiems pusems butu gerai. Uz domena ir hostinga nieko neimu, hostingas begalinis taigi failus galima kelt ir cs ir samp, ir kitu jusu sugalvotu serveriu.

Susidomeja, ir turintys serveri, mc, cs, samp, etc. susisiekit: zombisafigenai1

Ir prasau:) ... susisiekit tik tuo atveju jai tikrai noresit kurt tikra projekta ne toki kuris zlugs pirma menesi! :) aciu uz jusu sugaista demesi

p.s: Kuriu tinklapius: del kainos susitarsim

Taipogi moku kurt cs serverius ant linux, instaliuot ir prijunk amxbans prie puslapio

:taika: Sekmes

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...