Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4407 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveikučiai , manau kaikuriem keista atrodo, kad 19 metų vaikinukas sėdi prie kompiuterio ir kurią projektą. Negi nekeista? Tad, pasitaręs su projekto komanda, su senais gerais draugais nutariau parduoti savo turtą... Jo nėra labai daug ;D Viskam ateina laikas mieli draugai

:)

• sanFierro.lt DOMENAS
  • sanFierro.lt KURTA MODIFIKACIA [RPG] || Reno & SanČio

Modifikacijos apžiūrėjimas yra galimas, bet ją reiks dasibaigt. Daug kas yra padaryta naudojant ZCMD, optimizuota. Parduodu su MAPP failais. Modifikacijos apžiūrėjimas yra galimas, jokių problemu. Modifikacija yra verta tikrai daug, kadangi viską kuriau savo... Norėčiau pasakyti, kad tikrai neatiduosiu jos už centus, nes čia mano darbas.

sanFierro.lt Domena parduodu kartu su modifikacija, įrodymai skype. Lankomumas atsigautu gan greitai, kadangi jeigu esate normalus, bendraujantis žmogus jums tikrai pasiseks.

Klausymas kyla kodėl parduodu ir palieku SA:MP?

Todėl, kad man ne tie metai. Viską suprantu, turiu merginą, su kuria tikrai labai daug reikia praleisti laiko, tačiau SA:MP Lietuvoje ateities neturi... Niekados jos ir neturės, nes kiekvienas eilinis serveris mažina prasimušimą kitiems gan garsiems projektams.

Ačiū draugams kurie man padėjo... Ačiū šiems žmonėms: SanČio, Brightas, Fozzis, Expert*,Camelion, ZaLiX ( Adomas ), Deivis'Goxas, Alfa'R, Vin'D, ir visam mano projektui kurie padėjo man ištverti :)

Dėl pirkimo kreiptis sype: renas.php

KAINA - nuo 100LT :)

Redaguota , nario Renas.
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Guess who's back

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4407 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...