Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Žiūrėkit 1080p.

Keli parduotuvės interjero screenai.

QCSNd9I.png

ZGYZ05Z.png

mFVaLlQ.png

RpDAd58.png

Mapas bus įkeltas į serverį greitu metu, per artimiausius atnaujinimus.

Komentuokit, vertinkit.

:)

Redaguota , nario Edas Basmasteris

Šis video kurtas naujienoms serveryje, pritraukti žaidėjus, parodyti naujas serverio veiklos galimybes. Video kurtas per valandą (filmavimas, montavimas), filmuojant buvo problemų, per 30 min tik tiek kadrų gerų galėjau ištraukti, kiek matei video, jokių ten "bmx skillų" nebuvo. O čia pasidalinau, nes tai gali būti savotiška reklama dogberry.lt serveriui, norisi kritikos aiškios, rimtos, kad žinočiau ko man dar trūksta. Jei norėsi mapą pamatyti visą, galėsi ateiti į serverį. Manau jau rytoj trasa bus įdėta.

Šis video kurtas naujienoms serveryje, pritraukti žaidėjus, parodyti naujas serverio veiklos galimybes. Video kurtas per valandą (filmavimas, montavimas), filmuojant buvo problemų, per 30 min tik tiek kadrų gerų galėjau ištraukti, kiek matei video, jokių ten "bmx skillų" nebuvo. O čia pasidalinau, nes tai gali būti savotiška reklama dogberry.lt serveriui, norisi kritikos aiškios, rimtos, kad žinočiau ko man dar trūksta. Jei norėsi mapą pamatyti visą, galėsi ateiti į serverį. Manau jau rytoj trasa bus įdėta.

Nesiruošiu eiti į serverį vien tik dėl to, kad pamatyti tavo " nuostąbųjį mapp ", dėkui ne. Klaidų su tokiu video pamatyti negalima.

Matai, ne man vienam strigo video : dar kam:

Video esmės nepagavau,ar čia map'a nori parodyt ar skilus savo siaubingus ???

Nes jei map'a tai jo vertint tiesiog negaliu nes tu čia vairuoji skersai išilgai ir nieko normaliai pamatyt neįmanoma tik rampos ir tiek.

Aš taip pat nelabai pagavau ką čia rodei.. Kiek įstengiau pamatyt , tai balas būtų 8.

Enjoy bitch.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...