Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4359 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, reikia žaidimų kur veiksmas vyktų pasauliniame kare gali būti visoki senovini kaip Napoleonas šaudė iš visokių parakų, Hitleris gali būti ir pnš..

Už kiekvieną pasakymą +REP

Aš toks esu, ir ką? Šokdavau aukštai - krisdavau žemai, ir man poxuj būdavo dažnai!

Išmintis - ne dovana. Tai - bausmė. - Nes turi sugyventi su visais idiotais, supančiais tave.

• Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Mount & Blade

Mount & Blade Warband

Mount & Blade With Fire and Sword

Mount & Blade at Napoleonic war

Čia ne WWII žaidimai... Čia maždaug kokio XIV - XVII amžiaus, jeigu dar geriau prisimenu.. Va vienintelis dalykas, kad Mount & Blade at Napoleonic war gali būti susyje su Napaleono laikais :}

Redaguota , nario Black_Ghost
(redaguota)

cia ir yra pasaulinis karas

*Myliu SuperGames.lt* tu nejaugi nežinai kas yra antrasis pasaulinis karas?? Tu iš urvo išlindęs gal? Ir tuose žaidimuose nėra kaip tu vaidini ''pasaulinis karas''... Battlefield 4 tai karas tik tarp kelių šalių, arba JAV ir organizuotu teroristinių grupuočių karas, CoD BO2 jau labiau primena pasaulinį karą, bet tai yra ne antras, o koks trečias pasaulinis karas, Assassin's Creed III tai ne pasaulinis karas, tai JAV kolonizavimo laikai, pilietinis karas, be ne pasaulinis..

Redaguota , nario Black_Ghost
  • Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4359 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...