Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4349 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tik atėjo į forumą po kelių metų ir iš karto pirmas klausimas "KUR MANO REPUTACIJA???????".. aukos, jūs, aukos..

Parodyk kur jis taip sakė? Žmogus tiesiog paklausė kodėl jam dingo reputacija, nes kai jis buvo prisijungęs anksčiau, reputacija čia turėjo prasmę, ją galimėjo duot tik kas dvidešimt keturias valandas, todėl žmonės ją duodavo tik tada, kai reikėdavo. Nematau kur jis čia isterikuotų dėl reputacijos. O tau tai siūlyčiau apsiraminti, nei jis auka nei ką. Neprašo bent "ieškok pagalbos google.lt padėjau? +rep". Beto jo pirmas klausimas buvo "Galiu klausimą nelabai į temą? :)" o ne kur mano reputacija ;)

• Teigiamai 2
(redaguota)

Ne, o kai padarai kaikokia rimtą perlaidą, pavyzdžiui perki kaika iš jo internetu už pinigus, ar keiti kaiką vertingo, tada rašyt. Postus bet kada bet kurioj skiltį galima išjungt. O moderatorium ten visiškai nenorėčiau būti, nes būtų daug darbo, o aš laiko nelabai turiu, visada rašom kokius atsiskatymus ir šeip užsiemęs. Prie pagrindinių net nebandau aš eit, nes kaip sakiau, neturiu laiko.

Redaguota , nario .lukonic`
(redaguota)

Parodyk kur jis taip sakė? Žmogus tiesiog paklausė kodėl jam dingo reputacija, nes kai jis buvo prisijungęs anksčiau, reputacija čia turėjo prasmę, ją galimėjo duot tik kas dvidešimt keturias valandas, todėl žmonės ją duodavo tik tada, kai reikėdavo. Nematau kur jis čia isterikuotų dėl reputacijos. O tau tai siūlyčiau apsiraminti, nei jis auka nei ką. Neprašo bent "ieškok pagalbos google.lt padėjau? +rep". Beto jo pirmas klausimas buvo "Galiu klausimą nelabai į temą? :)" o ne kur mano reputacija ;)

Ne tau mane raminti. I3let koks pointas atėjus į forumą bėgt iš karto prie reputacijos? Ką ta reputacija duoda? Pasižiūrėk reputacijos TOP-10, vienas turi 2 000 reputacijos, bet xuj suprasi kas jis toks, tai tipo jei turi jis 2 000 reputacijos, tai galima juo pasitikėti?

--

Ir prašau, Rezidente, neminusuok mano žinučių.. :((( Man reputacija krenta.. :(((

Redaguota , nario litovcas

Ne tau mane raminti. I3let koks pointas atėjus į forumą bėgt iš karto prie reputacijos? Ką ta reputacija duoda? Pasižiūrėk reputacijos TOP-10, vienas turi 2 000 reputacijos, bet xuj suprasi kas jis toks, tai tipo jei turi jis 2 000 reputacijos, tai galima juo pasitikėti?

--

Ir prašau, Rezidente, neminusuok mano žinučių.. :((( Man reputacija krenta.. :(((

Daune tu *Myliu SuperGames.lt*, sakau tau, jis čia buvo prieš 2 metus, kada reputacija TURĖJO PRASMĘ. *Myliu SuperGames.lt* pasakau ir vėl tas iš naujo.

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4349 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...