Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

ne visi moka ... o gal jei jus jau tokie kieti piesejei ka nors geriau pasiulysit? kaskodel daug kas pamatytu kad is jusu "Didziuju komentatoriu" nei vieno ps darbo nera gave... tai neskubekit is kitu dergtis patys ka nors padarykit..

ir beje nei vienas nepasaket net kaip toki padaryt nieko maigyt ten nereikia :P ir background layeriu ypac trininet nereikia :D bei custom brush tokio nedaro ;)

Redaguota , nario erikqs

76561198037453269.png

(redaguota)

Nėra darbų?...

http://www.supergame...400#entry806575

GFX shopas su

1.414 atsakymais.

:)

P.S. paaiškink man tada kaip lengviau taip padarytu negu uždėti tekstą ir nuimti layer?

Na, tiesiog spėju pats to nežinojai,o dabar žinai.

Sveikinu, laukiu kitų "tut'ų"

Redaguota , nario Rezidentas
(redaguota)

as tik ikeliau nieko blogo nepadariau ar cia gal koks nusikaltimas jau ?

gal tu toks "Didis gfx'eris" uzdrausi man kelt ?

beje tikrai neblogai atrodo :)

http://survmc.us.lt/news.php

na gerai focalas yra naudojamas pvz yra tekstas ir kaskoks tai nupaisytas layeris per visa img ir tekstas per viduri o flow kai yra nupaisytas layeris bet ne pilnas pvz http://www.part.lt/i...941f512a438.png

jei reikia galiu ir focalo img duot kad isitikintum ;)

focalas:

http://imageshack.us/photo/my-images/19/focalo.jpg/?sa=0

Redaguota , nario erikqs

76561198037453269.png

(redaguota)

Nėra darbų?...

http://www.supergame...400#entry806575

GFX shopas su

1.414 atsakymais.

:)

P.S. paaiškink man tada kaip lengviau taip padarytu negu uždėti tekstą ir nuimti layer?

Na, tiesiog spėju pats to nežinojai,o dabar žinai.

Sveikinu, laukiu kitų "tut'ų"

I3let koks tu šūstras. Tame GFX'e vapšė nesigaudai ir primeti kažką. Tau dar arti GFX'ą ir arti, bet pats to nesupranti. Kuri visiškai šlykščius darbus ir tau jie atrodo gražūs. Čia mano nuomonė. Be abejo, žinau, kad esi 12 metų pacukas ir dabar eisi minusuoti mano žinučių, bet man pokum. :(((

Dar galiu pasakyti, kodėl pas tave tie pranešimų parduotuvėje, ogi todėl, nes čia ne grafikos svetainė ir mažuma čia supranta kas yra tikras GFX'as, o tavo darbai jiems atrodo įspūdingi, kadangi jie patys nei karto nėra įsijungę Photoshop'o.

Redaguota , nario litovcas
(redaguota)

Taigi žinoma, reikia užstumt ant žmogaus kuris ant tavę stūmė. :D

Neveltui litovcas, grynai toks pat kaip Ramanauskas. :funny:

P.S. dėl metų tai nueik į mano profilį ir gali pasižiūrėti, nu aišku jaigu to nedatraukia tavo kevalas tai ką padarysi

P.S.S. Dėl žinučių minusavimo, kodėl man pats visai nesenai apie -10 uždėjai? :mucha:

Redaguota , nario Rezidentas
(redaguota)

Eraser tool ? :DDDDD bg wtf ka jus cia spankstat... jei nezinojot yra toks dalykas new->pasirenki dydzius->duoda be bg ir parasai/nupiesi

"Photoshopininkai" atsirado net tokio dalyko nezino kaip new :D

o tekstu darau delto kad piesiu tikrai tragiskai bet ta ir pripazystu netaip kaip kaikurie ... nesakysiu kas nes tuoj prades svaistytis savo nesamonem tu nieko nemoki as geriau ir t.t geriau nereikia ;) nes kaikurie nesugeba pralaimeti visada nori buti laimetojai visame.. o po to klausia kodel kai eina keliu juos uzpuola visokie banditai ir t.t anyway ne apie ta snekam taigi rezidentas tavo vietoj geriau ramiau sedeciau nes kaip matai nlb cia kam idomu ..

kad eini y kitas temas varyti ant kitu darbu ir savo gfx shop'a reklamuot zdz +rep auka ir tiek o seip tai sekmes tau gyvenime galesi panai uz rep geliu nupirkt ;)

beje survmc.us.lt ten mano draugelio srv kuriam as sita teksto stiliu sukuriau nes prie dizaino labai tiko .. :)

Redaguota , nario erikqs

76561198037453269.png

Eraser tool ? :DDDDD bg wtf ka jus cia spankstat... jei nezinojot yra toks dalykas new->pasirenki dydzius->duoda be bg ir parasai/nupiesi

"Photoshopininkai" atsirado net tokio dalyko nezino kaip new :D

o tekstu darau delto kad piesiu tikrai tragiskai bet ta ir pripazystu netaip kaip kaikurie ... nesakysiu kas nes tuoj prades svaistytis savo nesamonem tu nieko nemoki as geriau ir t.t geriau nereikia ;) nes kaikurie nesugeba pralaimeti visada nori buti laimetojai visame.. o po to klausia kodel kai eina keliu juos uzpuola visokie banditai ir t.t anyway ne apie ta snekam taigi rezidentas tavo vietoj geriau ramiau sedeciau nes kaip matai nlb cia kam idomu ..

kad eini y kitas temas varyti ant kitu darbu ir savo gfx shop'a reklamuot zdz +rep auka ir tiek o seip tai sekmes tau gyvenime galesi panai uz rep geliu nupirkt ;)

beje survmc.us.lt ten mano draugelio srv kuriam as sita teksto stiliu sukuriau nes prie dizaino labai tiko .. :)

Kam tuos -rep dedi? :D

Kartu su litovcas susitarėt? :D

Ech... neturiu noro ir laiko su durnais ginčytis dar pats toks patapsiu, davai freeposteriai. :P

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...