Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5513 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sorry už off-topic, bet matosi žaidėt daug žaidimų tai galit padėt surast vieną tokį žaidimą? Žiauriai senai lošiau tai beveik nieko nepamenu. Bet vienu žodžiu ten loši prieš BOT miestas prieš miestą tipo pradeda senovėj su ietimis, iš akmenų mėtos ir pan. ir galima po truputį tobulint po to galima pirkt šiuolaikinius karius, atominę paleist ir panašiai. Galima statyt piramides, ir panašius dalykus. Žiauriai reikia man to game. :/

Man atrodo tai ir bus Rise of Nations.. Pradedi nuo lanku ir t.t ten keliesi amziais ir po to stataisi atomines raketas, piramidziu neatsimenu tiksliai bet joks lygtai yra, skaitosi kaip Wonder, turintis specialiu privalumu.. :) Na as kokia 80% garantuotas kad kalbi apie sita zaidima.. :)

• Parašė po 4 mėnesių...
Man patiko žaidimas, perėjau abi dalis, tai ta paprastą ir Titans.
as nesuprantu kam zmones atgaivina tokias senas temas ir visi naujokai :D matit postu skaiciu pasykelt nori :) nu ka padarysi bet zaidimas tai geras "TUMBS UP" :D

Dėja...Ne dėl postų, tiesiog aš nepaskaičiau kada tema sukurta....

hellsing1l.jpg

hellsing2.png

Counter-Strike:

Nickname: prp

Clan: [N.S]

Jai reikia pagalbos ar šiaip ko nors, rašykite man į PM.

Užeikit!

• Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5513 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...