Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5161 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

20850219.gif

Admin Pack Naudojimas:

1.Kaip Naudotis Automatizuota Sistema ?

●RCON ON

●Rcon live - Pasideda kova 3 restartai)

●Rcon READY - 1 Restartas po kurio pasikeicia roundo laikas i 9 minutes,zaidejai negali judet ir gauna teksta UZSIDEKITE IRC NIKUS

●Rcon Warmup - Apsilimas

●Rcon Optai - CM/GTH Nustatymai

2.Antroji Automatizuota Sistema

● Serveryje,bunant 5x5,pradejus zaidima,bus pradeta daryti Auto Demo darymai,Auto Sreenshotai,Paleidziamos Apsaugos serveryje.CPU taupymas.

3.Trecioji Automatizuota Sistema

● Clan Match,tai irankis padedantis sukti GTHERIUS,beje jis turi daug savybiu.Tokiu kaip Apsaugos,filmavimai,sreenshotai,komandu keitimai,team paskirstymas,Statistikos,PUG zaidimo nustatymai,laiko bei vietu configai.

● Clan Match Adminu Komandos :

● /ready

● /notready

● /ct

● /t

● /stop

Naudojant Surisimus su IRC,Bei WEBU,komanda /search,pradedama jieskoti Mirce zmoniu norinciu Zaisti GTHERI,automatiskai siunciama INFO.

I CM/GTH Pack Ieina:

1. Apsaugos.

2. Apsaugos Nuo nulauzimu.

3. HLTV Filmavimai.

4. Automatizuotos Sistemos.

5. Demo,bei HLTV Filmavimu Sistema.

6. Keleta Nauju Sistemu is Gather-Network !

Gather-Network Score Sistema :

51337947.jpg

Sistemos Komanda .score,arba .rez

Gather-Network Team Tago Sistema [ Auto ]

CT;S Tagas: 67544615.jpg

T;S Tagas: 28582585.jpg

Sistema,Auto pakeicia kiekvieno nika.

CT Zymimas : a.

T Zymimas : b.

Atsisiuntimo Nuoroda : Siustis

Labai dekoju Nariui : D3viL

Bei dekoju Nariui : Roach

Didžiausias žaidimų forumas Lietuvoje - http://www.supergames.lt/

Eikit Jūs su tokioms nesamonėms... Išsinuomuot serverį minimum kainuos 20 lt (nuoma.ewar.lt / serverhost.lt). Iš CM/GTH public darot PIEVŲ NEDARYKIT. Vistiek, mano sistemos niekas nepakartos :)

#Game - BOT prisijungia į serverį - skaičiuoja skill kuris svetainėj, banai na viskas, aš pats net jau nepamenu ko ten pridėjas, bet kad NEREIKIA kelti į servus nieko, tą tai žinau. Botukas mano veikia taip, prieš 3 metus pats suko gatherius, apsoliučiai be admin. Na bet non-steam koki gatheriai cheatų. Na neesmė, esmė ta, kad servas tinka bet koks, tiesiog rcon reik... Daro nevertingus dalykus.... Pagalvok, ar tai apsimoka :)

Eikit Jūs su tokioms nesamonėms... Išsinuomuot serverį minimum kainuos 20 lt (nuoma.ewar.lt / serverhost.lt). Iš CM/GTH public darot PIEVŲ NEDARYKIT. Vistiek, mano sistemos niekas nepakartos :)

#Game - BOT prisijungia į serverį - skaičiuoja skill kuris svetainėj, banai na viskas, aš pats net jau nepamenu ko ten pridėjas, bet kad NEREIKIA kelti į servus nieko, tą tai žinau. Botukas mano veikia taip, prieš 3 metus pats suko gatherius, apsoliučiai be admin. Na bet non-steam koki gatheriai cheatų. Na neesmė, esmė ta, kad servas tinka bet koks, tiesiog rcon reik... Daro nevertingus dalykus.... Pagalvok, ar tai apsimoka :)

čia mėgini reklamuot ? pamėgink tokį packą sukurti, duosiu 100 LT. Pažiūrėčiau per kiek laiko tokį sukurtum.

Eina sau va cia tai pakas :) +rep duosiu patiko man tavo pakai :)

-- Papildyta --

Aj pamirsau pridurti padaryk kai gn .hp funkcija nes kai tikrinom v3 tavo paka tai nebuvo :)

Metin2 zaidimas :)http://www.labusai.com/mmorpg-zaidimai/ ... t3549.html

--Dėmesio---

Kas tūrėjot mane skypei meskit seną skype (edvinasas2) nes ji pavogta

---

Pc Info:

Radeon hd 5550 1GB

4Gb of ram

Dual core 3,20GHZ

500GB HDD

Windows 7 64bit

• Parašė po 7 mėnesių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5161 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...