Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4298 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 2 savaičių...

Pala, vakar tema prikėlė

Kumpis.

Nemoki skaityt - Nesinaudok tokiu dalyku kaip kompiuteris.

Pala kas čia skaityt nemoka? Sakau, kad tu ŠIANDIEN prikėliai tėmą, o ne kas vakar prikėlė tėmą. Nu gerai Kumpis prikėlė vakar tėmą, nahuj tau DAR kart prikelt temą šiandien? Prikėlė temą vakar ir palik, kam dar prikelinėt? Bet tai *Myliu SuperGames.lt* sunku man tokius žmones suprast.

(redaguota)

Pala kas čia skaityt nemoka? Sakau, kad tu ŠIANDIEN prikėliai tėmą, o ne kas vakar prikėlė tėmą. Nu gerai Kumpis prikėlė vakar tėmą, nahuj tau DAR kart prikelt temą šiandien? Prikėlė temą vakar ir palik, kam dar prikelinėt? Bet tai *Myliu SuperGames.lt* sunku man tokius žmones suprast.

Gal dėl to kad pats esi idiotas?

Ir atep pats nesamones parašei temoi. Savo pirma komentara persiskaityk krč.

Anyway žmogus prašo SinglePlayer bf3, aš jam daviau nuoroda, jei tu nori savo mažvaikiškais komentarais ką nors įrodyti.

Prašom. I don't give a fuck.

Redaguota , nario Solo

Gal dėl to kad pats esi idiotas?

Ir atep pats nesamones parašei temoi. Savo pirma komentara persiskaityk krč.

Anyway žmogus prašo SinglePlayer bf3, aš jam daviau nuoroda, jei tu nori savo mažvaikiškais komentarais ką nors įrodyti.

Prašom. I don't give a fuck.

Kur žmogus rašė savo tėmoj, kad nori SP? Karoč tyngiu aš su tokiu negudru ir bekalbėt, bo čia matau kaip su siena kalbėt, kad ir kokį tu jam stiprų argumentą duosi, jis vistiek savo šūdą verks. Peace out nigga, gali nebelaukt atsiliepimo šioj temoj.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4298 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...