Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5420 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, mėgstu sportą kaip ir dauguma žmonių, statau tokiame tinklapyje už įvairias rungtynes, bet kartais pritrūksta taškų. Jūs man padėtumėte jei užsiregistruotumėte per mano Referal nuorodą ir taip gaučiau taškų, kad galėčiau statyti toliau. Nuorodą rasite apačioje. Taipogi noriu pasakyti jog už užsiregistravimą gausite FL (Forumo Litų) 40 FLt.

http://beterz.com/?Referer=29991

Jeigu apgavai žmogų - nereiškia, kad Jis kvailas. Tai reiškia, kad Jis tavimi pasitikėjo labiau, nei Tu to vertas. 

lockerz rinkai nieko nepesei dbr sitas??

"Ponas", aZT. Lockerz nemanau jog ir siunčia tas didžiasias dovanas "mylimiems" savo tinklapio vartotojams. Beterz tinklapyje yra pilną lietuvių su kuriais gali bendrauti, ir kurie gali pasakyti jog yra gavę iš ten tai ką užsisako. Nereikia kišt savo nosies į mano asmeninį dalyką kur aš renku taškus ar juos leidžiu.

Jeigu apgavai žmogų - nereiškia, kad Jis kvailas. Tai reiškia, kad Jis tavimi pasitikėjo labiau, nei Tu to vertas. 

Bet seip akibrokstas yra toks jog Lockerz kai visi rinko visi irgi sake kad siuncia na sekmes ^.^

padaryk tema kai gausi ka nors.

"Ponas", aZT. Lockerz nemanau jog ir siunčia tas didžiasias dovanas "mylimiems" savo tinklapio vartotojams. Beterz tinklapyje yra pilną lietuvių su kuriais gali bendrauti, ir kurie gali pasakyti jog yra gavę iš ten tai ką užsisako. Nereikia kišt savo nosies į mano asmeninį dalyką kur aš renku taškus ar juos leidžiu.

Tik kažkaip, Baggu Bag, Maikoną ir Ipod Nano gavau. :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5420 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...