Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4226 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Parduodu www.css-serveris.eu

Trumai apie tinklalapi:

Puslapio tipas yra Counter-Strike serverių TOP'as. Į TOP'ą gali įdėti serverį už kreditus kuriuos galima gauti išssiuntus SMS. Projektas pilnai sutvarkytas ir paruostas veikimui.

Daugiau informacijos:

El-paštas: [email protected]

Tel. Numeris: +37062208688

Atnaujinimas: (2013-07-14)

1. Perkurta sistema, datėti SAMP serveriai.

2. Sukurtas unikalus dizainas.

Daugiau mūsų darbų www.WWCOLOR.tk

Redaguota , nario 3rnis

www.css-serveris.eu - Counter Strike, SAMP serverių TOP'as.

• Parašė po 4 savaičių...
(redaguota)

Šis dalykas, nėra reikalingas uždirbant iš šios veiklos nedaugiau už 300LT. :) Tai kad, ne klaidynk, ir negazdink žmonių.

I.T ->

Sėkmės pardavinėjime.

Sveikas,

Šiaip aš jau buvau iškviestas į VMI ir pirmą kartą baudos neskiria jei tu nepilnametis, tiesiog duos gale metų pildyti deklaraciją, mano pajamos neviršijo net 200Lt, bet vis dėlto paaiškinimą reikėjo rašyti bei deklaruoti reiks, net prie 5Lt prisikabino, ten VMI žmonės neturi darbo, tai jie dabar prie visokiausių menkniekių prisikabina.

Šiaip aš tik patariu išsiimti, kad rami galva būtų :)

Nėra ten tokie didelį mokesčiai kaip visi sako, bet aišku, per kišenę duoda.

Redaguota , nario 3auris
728x90.gif

Sveikas,

Šiaip aš jau buvau iškviestas į VMI ir pirmą kartą baudos neskiria jei tu nepilnametis, tiesiog duos gale metų pildyti deklaraciją, mano pajamos neviršijo net 200Lt, bet vis dėlto paaiškinimą reikėjo rašyti bei deklaruoti reiks, net prie 5Lt prisikabino, ten VMI žmonės neturi darbo, tai jie dabar prie visokiausių menkniekių prisikabina.

Prisikabiną, tik tada, kai tu gauni reguliariai į banko sąsk. pinigus. :) O kai gauni 1kart per savaitė, tai tada nihuja jie nedaro :D

Sveikas,

Darbo neturi?! Jie kaip tik turi tiek darbo, kad į xxx sumas net nekreipia dėmesio.

• Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4226 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...