Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4295 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, pristatau jums savo serverį www.massacre.us.lt

Serverio ip: cs.massacre.us.lt:27016

Protokolas: 47/48

Serveryje žaidžia tiek žaidėjai iš lietuvos, tiek iš užsienio. Griežtai prižiūrima tvarka, kadangi serveris atsidarė dar nesenei jis kolkas tvarkomas, kaip ir svetainė. Greitu laiku bus renkama administracija, kadangi serveryje vis atsiranda nepageidautinų žaidėjų. Atrankas paleisti žadu rytoi. Tiesa nebus tokios paprastos atrankos kaip dabar aprašyta mūsų forumę. Esu paruošęs situacijų, ir žiūrėsiu kaip žmonės susitvarkys.

Tiesa bijau, kad niekas nepildys anketų, nes kolkas žaidėjų tik serveryje yra, o į svetainę neužsuka. Jeigu ką nors sudominau, kviečiu pažaisti! :)

Redaguota , nario Stanfords
  • Teigiamai 1
(redaguota)

Nieks domeno neįperka..

Buvo mintis pirkti domeną. Bet vėliau pagalvojau n* man jo reikia? Juk vietoj pinigų kuriuos išleisčiau domenui, galiu nupirkti reklamų, ar pnš. tad domenas tikrai nėra būtinas.

Aš siūlau jums užsukti į www.CSFan.LT

Gyvas pavyzdys. Domenas yra, bet serveris tuščias. Ir tikriausiai po kelių mėnesių užsidarys.

Redaguota , nario Stanfords

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4295 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...