Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4276 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

34 balsai

1. 1. Ar žaistumete minecraft pvp/faction

• Žinoma.
    • Priklauso ar geras?
    • Ne, man tokie nepatinka.
    • Savo atsakyma paliksiu komentare.

Recommended Posts

Ar žaistumete pvp/faction serveri? Serveryje nebutu /cprivate ir res'u.

Taigi šioks toks aprašymas.

Ka pagrindinai riekia veikti serveryje?

Manau, jau kaip iš pavadinimo supratote, tai reiks kovoti su kitais faction, bet kadangi serveryje nebus LWC ir res, tai

užgrobe fc baze, jus galesite viska pasiimti ka rasite.

Visa kita.

Yra 10 power lygiu, kiakvienas power lygis gauna kokias nors magijas kurios pades kovoje ar kitoje jusu veikloje (kita veikla, maisto auginimas ir kt).

Serveryje bus sign gate, jei nezinote kas tai, tada tuoj paaiškinsiu.

SignGate:

Pasidarai norima gate forma ir sone dedi sign ir rasai jame

[Gate]

tada paspaudus ant to sign Gate automatiškai atsidaro ir užsidaro.

Čia dar ne viskas, tema bus pildoma, kai serveris bus atnaujintas.

Ir kuo čia norėjai pasirodyti, mane pavadindamas lopu ir mano kurema serverį pavadinus šūdu? Kekvienas turim savo nuomone ir kekvienam yra įdomus vis kitoks serveris, tai gal rpg stiliaus, gal pvp ar survival, bet lietuvoje ju yra daug, tai net nebeidomu tokius serverius kurti. Žodžiu tu geriau kita karta pamastyk, ką rašai.

Bet tu ir apgailėtinas.Pasake apie tave blogą nuomone ir tu jo palaikinai atsakymą.

dd82b20f29faec30792b5695a03825a4231.jpg

(redaguota)

Elc0m, aš ieškojau internete normalaus ir idomaus su naujovem kokiom pvp/faction serverio lietuviško, bet niekur neradau, kad nebutu nei lwc nei res. Ir tu biški painioji lietuvoje daug rpg, pvp/survaival ir kitu modu, bet gryno faction/pvp nėra, o jie ir atsirastu 1 kitas, tai nemanau, kad ten butu kokios magijos, tikriausiai, kad paprastai pluginai faction greit sumesti ir viskas.

Redaguota , nario RaimondasD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4276 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...