Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5384 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Noriu pranešti ,jog parduodu CS-VIPAS.LT Serverio Admin pack, su visais priedais, Linux - XP versijos Su visais Sma failais, Naujausias dproto 0.4.8 Atnaujintas, No lag, 100% Rodymas per Internet.

Naujausi pluginai.

Serveri galite pasiziureti : cs.vipas.ax.lt:27015

Tikimės kanors sudominti.

Pradinė kaina 40Lt

Dėl pirkimo rašykite man į skype: biciukas62

Email Adress: [email protected]

Svetainė: http://cs-vipas.lt

Admin pack Galime jums sudėti tuoj atvėju, jeigu esate pradinokas ant Serverių kurimo, Padarimas Per tiemvier programa

Tau laisve rinktis.

By CreaT1Vve*

Sveiki,

Noriu pranešti ,jog parduodu CS-VIPAS.LT Serverio Admin pack, su visais priedais, Linux - XP versijos Su visais Sma failais, Naujausias dproto 0.4.8 Atnaujintas, No lag, 100% Rodymas per Internet.

Naujausi pluginai.

Serveri galite pasiziureti : cs.vipas.ax.lt:27015

Tikimės kanors sudominti.

Pradinė kaina 40Lt

Dėl pirkimo rašykite man į skype: biciukas62

Email Adress: [email protected]

Svetainė: http://cs-vipas.lt

Admin pack Galime jums sudėti tuoj atvėju, jeigu esate pradinokas ant Serverių kurimo, Padarimas Per tiemvier programa

Tau laisve rinktis.

By CreaT1Vve*

Admin packas 40lt rofl.

Pajieskok forume ir surasi toki pati jauciu....

chucknorrisz.gif

Nu jau cia kad public packus zmones pardavineja...Nu ir kas kad ten tavo ranku darbas,as irgi naudoju ir viska nusistatau pagal save,gi nereiskia kad packus o dar pub reikia pardavineti po 40 lt.Beto vietoi taves bent surasytum ko ten tokio ipatingo jame turi,gal kas ir susidomes :PPP

468x60.png

cs.uwcs.lt:27015 - CSDM SENTRY WAR [24/7]

468x60.png

cs.uwcs.lt:27016 - SURF CSDM [24/7]

http://www.uWcs.lt - Žaidėjų bendruomenė.

Svečias

100% Bus ne tas Admin pack apie kuri snekama. Bus koks S. Ir 40Lt kaip uz nieka duoti.

Jūs vapšie nieko nesuprantat apie tuos Admin pack'us tai ir nereišk savo tos supistos nuomonės mane ji nepisa nenori pirkti tai ir nepirk aš tau neleipiu, Sako nieko ipatingo tu sukur bent panasu admin pack Juokdarei

Cia labai kieta pradejai nesti, ne? Dydysis genijau, kad visi neismaneliai istikintu, koks tu visagalis parodyk kokie reitai pas tave pack'e (juk pas genijus viskas sutvarkyta :) )

P.S. Jeigu bandysi isvenkti atsakymo i mano klausima rasydamas visus tau zinomas keiksmazodzius, parodysi savo išmintį (kuri lygi -1) ir manau būsi uždusintas minuse, ir tada, galbūt (galbūt) suprasi ką tu kliedi :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5384 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...