Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4236 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki esu Ernestas man yra 14 metu ieskau serverio su hostu atsidariusio su normaliai zmoniu kad nebutu nuobodu

statau spawnus ir visa kita

i komentarus savo skype rasykit pakviesiu susitarsim

logo0000.png

Royal.wu.lt Atsiradimo istorija:

Taigi, trumpa istorija apie Royal.wu.lt atsiradima - Taigi, mane (Domas_Nasa), pakviete sukurti tinklapius (Dar tada kuriau nemokamai visiems), ir susitkau viena žmogu (Tadą), jis pasiule būti jo projekto tinklapio prižiuretoju.. Bet.. kadangi neturejau ką veikti aš prisidejau ir prie serverio atsiradimo, serverio gamemode yra neunikalus, bet jis yra tobulinamas smile.png ["Kam atradineti tai, kas jau atrasta?"] Iš pradžių buvo tik Royal-life.wu.lt tinklapis, veliau mes suradome žmogų kuris mums suteike laikina hostingą, pasiekeme pirmajį mūsų 23 žmonių rekordą. Kadangi mus pradejo remti, žmogus kuris teike mums hostingą užejo pavydas.. Jis pasitrauke. Veliau norejom ko nors dar ir sukūrem Minecraft forumą.. Serva galvojom laikyti ant kompiuterio, bet del lagų.. Dabar jį laikome ant VPS, taipogi, ant VPS laikom ir SA-MP serverį. Šiuo metu, mes laikome sa-mp serverį išjungta del žmonių trūkumo taigi, kviečiame jus apsilankyt. Šiuo metu Minecraft serveris veikia, ir neseniai jis buvo perstatytas, todel dar viskas gali būt nesutvarkyta. Taigi Royal.wu.lt atsirado norint palengvinti pasirinkima žmonems ar jie nori žaisti Minecraft(www.royal-craft.wu.lt) ar sa-mp(www.Royal-life.wu.lt), jūs tesiog galite paspausti ant paveiksliuko ir būsite perkelti wink.png

cs000000.png

Taigi, sa-mp serveris.. Aprašymukas:

Serveryje yra 4 teisesagos rūšys, 2 gaujos ir kiti darbai.. Tokie kaip: Medikas, Rc išvežiotojas, Taksistas, Radistas, Mechanikas, Gaisrininkas ir daug kitų.. Kadangi aš neesu labai patyres skripteris ar mapperis, mums jū trūksta ir mes bandome jū ieškoti, jei esi toks ir nori prisideti, parašyk man(Domas_Nasa) į AŽ Royal-Life.wu.lt forume, aišku, prisistatyk! Kaikurie gali sakyt, kad čia šūdservis ar pnš.. Bet aš noriu tai paneigti, mes bandysime suktis iš iškilusiu problemų ir laikytis ilgiau, nei paprasti serveriai. Pelno mes kolkas nesiekiam, kolkas viskas eina į VPS sąskaita, kad sugebetume prasitesti galiojimą.. Neesam mes tokie turtingi, bet kviečiame būtinai apsilankyti pas mus smile.png Serveris yra real-life, naujienas, bei serverio ip'ą galite sužinoti: http://royal-life.wu.lt Tinklapyje.

Sistemos- Namų, Verslo, mašinų ir kitos kelios sistemos.

Serveryje galima tureti daugiausiai 2 namus, paslaugų dykai nedaliname.

Map ir kitus dalykus pamatysite apsilanke mūsų serveryje, kurio startas netrukus.

mc000000.png

Minecraft Serveris, mh.. Aprašymas:

Serverio pluginus gavau iš draugo, map trumpam buvo paliktas koks buvo.. bet kadangi jis man pradejo nepatikti, jis yra perstatytas, kaip jis perstatytas? Ogi, pamatykit patys ateja čia: 77.241.206.39. Serveryje galima: apsipirkti parduotuveje, lengvai sužinoti paslaugas ir jų kainas, susikūrti savo Faction'ą, kariauti su kitais žmonemis, įgyvendinti savo svajones ir pasistatyti savo svajonių namą ar mašina, šiame žaidime jūs nevaržomai galite išpildyti savo svajones. Laukiame jūsų: 77.241.206.39. Kuo mes ypatingi? Ogi tuo, kad mes kreipiame demesi į jūsų norus, bei klausimus.

Projekto Komanda:

• Įkurejas: Domas_Nasa [MC: NasaLTU]
  • Pagalbininkas: Tadas_Adidas [MC: NewFrisby]
  • Sa-Mp serverio Pagr. administratoriaus pareigas atliekantis žmogus: Robcikas_Orange

Sa-Mp Serverio kolektyvas:

• Vyr.DPKT - Ryan_Fierro
  • DPKT - Tomas_Dell

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Minecraft Serverio IP Adresas: 77.241.206.39

Sa-Mp serverio IP Adresas: 77.241.206.39:8002

Mūsų draugai:

Radijas(ŠaudyklosFM)

Vienas klausimas - kodėl nusprendėte teršti forumą?

Filthy-Frank.jpg

tam ir yra forumas skelbimam

Mhm, tame ir esmė, o čia tau panašu į skelbimą? Skelbimas turi būti normalus, rūpintis žmonėms ir juos sudominantis, nuodugnus ir t.t., šiuo atveju turi būti užsimenama apie darbo patirtį, stilius kuriuose esi patyręs, projektus kuriuose esi dalyvavęs, darbus kuriuos esi atlikęs ir kitą su tuo susijusį šūdą, taigi, jei to padaryt nesugebi, kokio velnio kurt tokias bereikšmes temas, teršt forumo turinį, bei gaišt savo, bei kitų žmonių laiką? Visame tame tavo "pranešime" ar kaip tai be pavadinti, yra pateikta tik viena informatyvi detalė, tai jog tu "builderis", o tai, jog tu tiesiog esi "builderis" yra lygu nuliui, nes tai te pasako tik tai, kame tu specializuojiesi. Su tokiu šūdo pamalimu, tu nesulauksi bent šiek tiek padoresnių pasiūlymų, jei apskritai jų sulauksi, manau turėtum tai suprasti. Gali geriau? Padaryk! Ir tada bus kita kalba ;)

Filthy-Frank.jpg

Mhm, tame ir esmė, o čia tau panašu į skelbimą? Skelbimas turi būti normalus, rūpintis žmonėms ir juos sudominantis, nuodugnus ir t.t., šiuo atveju turi būti užsimenama apie darbo patirtį, stilius kuriuose esi patyręs, projektus kuriuose esi dalyvavęs, darbus kuriuos esi atlikęs ir kitą su tuo susijusį šūdą, taigi, jei to padaryt nesugebi, kokio velnio kurt tokias bereikšmes temas, teršt forumo turinį, bei gaišt savo, bei kitų žmonių laiką? Visame tame tavo "pranešime" ar kaip tai be pavadinti, yra pateikta tik viena informatyvi detalė, tai jog tu "builderis", o tai, jog tu tiesiog esi "builderis" yra lygu nuliui, nes tai te pasako tik tai, kame tu specializuojiesi. Su tokiu šūdo pamalimu, tu nesulauksi bent šiek tiek padoresnių pasiūlymų, jei apskritai jų sulauksi, manau turėtum tai suprasti. Gali geriau? Padaryk! Ir tada bus kita kalba ;)

kokius norim tokius ir dedam skelbimus
ff133a19903e9114baad77d251f31b3f694.gif
Guest Mr Dinas
(redaguota)

ieskau serverio su hostu atsidariusio

Ieškai serverio kuris būtų atsidaręs jau, tačiau statai spawn'us. Tai kokio tu čia serverio ieškai, kad neturėtu spawn, o jau atsidaręs ir žaidžia su normaliai žmonių. Manau toks serveris laikomas ne serverių, jei jau atsidarinėja tai tegul pasirūpina, kad būtų spawn'as. O.o

Matosi, kad esi kažkoks vaikas, kuris net rišliai ir protingai sakinių nemoką sudėti, tai man įdomu ką tu ten išvis pastatai, kubelį namelį?

Redaguota , nario BlooDyMan
  • Parašė po 3 savaičių...

Sveiki esu Ernestas man yra 14 metu ieskau serverio su hostu atsidariusio su normaliai zmoniu kad nebutu nuobodu

i komentarus savo skype rasykit pakviesiu susitarsim

Pakviesk skype: rimka.rims

Būs reikalingas builderis.

Laukių :)

Kokiu būdu galėčiau pasikeisti forumo vardą? Kurie visi matys. Koks tai galiojimas įsipareigotu? Prašau parašykite detaliau forumo administracija/moderatoriai į až.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4236 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...