Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4248 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

logo.png

Sveiki žmonės, norėčiau pristatyti naują Minecraft serverį, žinoma serveris naujas dar tik renkasi savo auditoriją bet žinoma mūsų serveriui reikalingas esate ir jūs. Šiektiek apie serverį serveris startuoją tik šiandien Rugsėjo 2 - ąją . Tad šiektiek apie serverį.

Serverio įkūrėjas aš Rimvydas aka Micr0lab, sumščiau sukurti normalų serverį kur žmonės nebus numenkinami ir visiems bus padėta, taip pat serverį padėjo daryti mano geras draugas kuris nebe projekte bet ne apie tai. Serveris stovi galingame VPS serveryje, kuris talpinamas CloudLIX serverio tiekėjų vps'e. Tad jokių lagų ar lūžimų nebus prižadu. Serveris naudoja Ressidence , Factions , ClearLAG pluginus bet ne apie tai. Serveryje taip pat yra sms sistema, su kurios pagalba galite pirkti paslaugas Unban/Admin/Vip. Tad kviečiu visus prisijungti prie mūsų serverio.

Serverio svetainė : www.unrealmc.net

Serverio ip adresas : 84.32.116.229

Tad laukiame visų žaidėjų kurie padėtu mums plėstys nor aprašymas nėra stiprus manau sulauksime bent trupučio žaidėjų kurie padėtu mums įsivažiuoti pradžioje.

Redaguota , nario Rimvydas

76561198039250345.png

Nu ir gerai ,kad nupirko, tu *Cenzūra* esi ir neipirksi, nori zmogus ir tegu perka, jei padarys gera serva, tikrai pagirsiu. :)

Tu man pasakyk kas čia gero? Aš joksai bomžas neesu tiesiog 60 Litų į taip tariant nieką net nesinori leisti už tuos litus geriau draugei gėlių nuirkčiau nei žaidimui doneitinčiau ir dar prie to paties, kam man pirkti jeigu pats viską galiu pasidaryti už dyką?

Nori užsidirbti pinigų? apsilankyk https://www.facebook.com/Profit-factory-Lithuania-463913547332782/

Like puslapį ir sekite naujienas. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4248 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...