Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4256 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi prie plugiu dirbau apie 2-3sav. Visi pluginai yra pilnai pabaikti, yra Savininkas yra Priziureotjas ir 2 Vip lygiai yra 10rank ir kekvienas rank gauna kitokias magijas, kurios padės ne tik kovoje, bet ir kitoje veikloje.

Dar yra anti relogas ir šeip dar tokiu įdomesniu pluginu. Kodėl atiduodu pluginus nemokamai, nors prie jų dirbau 2-3sav. O gi todėl, kai pradėjau kurti serverį man nebuvo, kas veikti ir galvojau rugsėji atidaryti savo minecraft serverį, bet atsitiko taip, kad nebera man noro kurti serverį, nes susitaikiau su keliomis draugėmis su kuriomis prieš tai buvau susipykes tada prasidėjo man darbai, nes reikia šaibu, gi vis del to mokslo metai prasideda ir į mokslus reikia kipti, taigi todėl ir nusprendžiau atiduoti šiuos pluginus.

Ir dar atiduočiau http://mcfun.our.lt/ web failus, nes man jie netinka, todėl kad webas per silpnas, jei nusipirktumet web subdomena už maža suma galėčiau su lietuivnti ir pridėti visokiausiu įdomybiu.

Beje pluginus atiduosiu, tik 1 žmogui, kad neatsirastų tokių pat serverių labai daug.

Ką sudominau ar norite sužinoti daugiau apie pluginus, pakvieskit į skype: arturas0147 Pažiurėsiu, kas esate per žmogus ir vienam labiausiai paitkusiam atiduosiu pluginus ir web.

Redaguota , nario RaimondasD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4256 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...