Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4255 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki taigi nieko neveikiu nusprendziau kazka padaryti gero kitiems minecraft serveriams

esu Ernestas man yra 16 metu micrafona turiu nebijau kalbeti taigi uzsiimu siokiomis tokiomis paslaugomis

1 - Buildinimo paslaugos taigi graziai statau spawnus namus ir visa kita noreciau eiti i sias pareigas jog pastatyciau grazius serveriams spawnus ar visa kita ko jiems reikia butu gerai 1.6.2 serveriai.

2 - Priziurejimo paslaugos taigi manau visi supranta jog esu geras priziuretojas esu aktyvus i diena prazaidziu 4 -5 valandas savaitgaliais ilgiau noriu eiti i sias pareigas nes nera ka veikti.

3 - Minecraft serveriu kurejas padedu sukurti minecraft veikianti serveri uz tam tikra kaina

taigi del kitos info kreipkites i komentarus

susisiekti su manimi galite elektroniniu adresu [email protected]

skype ernestas.radatavicius i skype priimu tik rimtu reikalu kam patiko +r3p laukiu jusu komentaru dar p.s ne i tema bet dar kuriu sa:mp serverius bei parduodu 1 serveri free roam gamemode aisku patis pasikeisit su hostingu sanet.lt bei parduodu vpsnet.lt vartotoja su 65 litais balansu del info komentaruose

Redaguota , nario Ernio_Radijas
ff133a19903e9114baad77d251f31b3f694.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4255 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...