Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4213 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Brangiausio ir bene svarbiausio šių metų kompiuterinio žaidimo „Grand Theft Auto 5“ („GTA 5“) kūrėjai jau džiaugiasi sėkme: pirmąją prekybos dieną jis gavo net 800 mln. dolerių pajamų, gerokai pralenkdamas visus ankstesnius rekordus ir atsargias analitikų prognozes.

Žaidimą platinanti kompanija „Take-Two Interactive Software“, kuriai priklauso „Rockstar“ ir „2K Games“, nurodo, kad tai yra geriausiai parduodamas visų laikų žaidimas. Joks kitas kompiuterinis žaidimas per dieną nėra pasiekęs tokių rezultatų.

Palyginimui, ligšiolinis rekordininkas, „Activision“ išleistas „Call of Duty: Black Ops 2“, savo kūrėjams pirmąjį milijardą pajamų atnešė per 15 dienų nuo debiuto.

„GTA 5“ vos per dieną pasiekė 800 mln. dolerių ribą, taigi veikiausiai ne dienų, o valandų klausimas, kada jis uždirbs pirmąjį milijardą savo kūrėjams.

Kompanijos „Robert W. Baird & Co“ analitikas Colinas Sebastianas anksčiau prognozavo, kad „GTA 5“ milijardą uždirbs pirmąjį mėnesį po debiuto. „Atsižvelgiant į daug didesnę žaidimo gerbėjų auditoriją tarp konsolių „PlayStation 3“ ir „Xbox 360“ savininkų, suinteresuotų įsigyti „GTA 5“ žaidėjų skaičius pardavimų pradžioje bus neįtikėtinai didelis ir mes tikimės, kad „GTA 5“ pardavimai viršys „GTA 4“ rodiklius bei atneš maždaug milijardą dolerių per pirmą mėnesį“, – savo prognozėje pažymėjo C.Sebastianas.

Žaidimų apžvalgininkų išliaupsintas „GTA 5“ yra ir brangiausias kompiuterinis žaidimas istorijoje: jo kūrimas atsiėjo 265 mln. dolerių. Iki tol brangiausias žaidimas buvo 2011 m. išleistas „Star Wars: The Old Republic“, kuris kainavo per 200 mln. dolerių.

Galima įsigyti tris „GTA 5“ versijas: standartinę už 60 dolerių, specialių leidimą už 80 dolerių arba kolekcininkams skirtą kopiją už 150 dolerių. Nors žaidimo platintojai nenurodo, kiek žaidimo kopijų buvo parduota, galima spėti, kad šis skaičius turėtų būti apie 10 mln. (jei visi pirkėjai įsigijo tik standartines kopijas, šis skaičius padidėtų iki 13 mln.).

Aut. teisės: 15min.lt

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

i5 3570k @ 4.0Ghz (COOLER PH-TC14PE) | CRUCIAL ELITE 2x4 (8GB) 1600mhz | Z77A-G43 GAMING | GTX 970 TWINFROZR V | BE QUIET L8 530 CM | WD BLUE 500GB, BARRACUDA 1TB | SAMSUNG 850 EVO 120GB

Geros čia sumelės sukasi ;D ...

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

Labai norėčiau pažaisti, laukiu kol ant PC bus, dar žaidėjai kuria peticija, kad nekurtų ant pc, manau būtų visiška nesamonė, ka man dabar pirkt Xbox vien kat pažaist GTA?

Nu žinok ateitį bus dar daugiau tokiom grafikom ir sąvybėm ant XBOX PS3, tai manau nusipirkęs XBOX išeisi daug daugiau į pliusą nei laukdamas papildoma laikol kol išleis ant PC

True story Aleksai, kadangi taip nutinka su visais žaidimais. Kūrėjai nekuria pirmasias dienas PC Versijas, kadangi jie gali sulaukti labai mažo pelno, nes internetuose karaliauja žaidmu "Crackintojai". Kai buvo išleista Diablo 3 versiją, 19-tą sekundę po išleidimo atsirado crackas. Tad protingai daro Žaidimu Kompanijos, neleisdamos pc kopijų anksti. Palukėkit, po pusę metų ar daugiau tikrai atsiras PC versija, ir visi galėsime ją mėgautis. Tačiau man reiks pirkt geresnį pc, kadangi net ir GTA SA kartais palagina.. :D Na, tikėkimes, kad pc versija tikrai atsiras. :)

f625f6509befb08e64601d937d01bf26400.jpg

True story Aleksai, kadangi taip nutinka su visais žaidimais. Kūrėjai nekuria pirmasias dienas PC Versijas, kadangi jie gali sulaukti labai mažo pelno, nes internetuose karaliauja žaidmu "Crackintojai". Kai buvo išleista Diablo 3 versiją, 19-tą sekundę po išleidimo atsirado crackas. Tad protingai daro Žaidimu Kompanijos, neleisdamos pc kopijų anksti. Palukėkit, po pusę metų ar daugiau tikrai atsiras PC versija, ir visi galėsime ją mėgautis. Tačiau man reiks pirkt geresnį pc, kadangi net ir GTA SA kartais palagina.. :D Na, tikėkimes, kad pc versija tikrai atsiras. :)

Xbox ir PS3 versija buvo nulaužta, žaidimui net neišleidus. Tad PC crack'intojai, dar atsilieka nuo Konsolių :D

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4213 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...