Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4210 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Žaidimo Versija: 1.6.4

Serverio Tipas: PvP+RPG

Serverio IP Adresas: 185.5.54.141:25570

Savininkai: andyquez,DeVital

Web:
Kuremas

Veikimo Laikas:
24/7

Šiek tiek apie serverio pluginus

AuthMe:
Kaip ateisite i serveri rašykite /Register Slaptazodis Pakartoti Slaptazodi

Kit:
Jai norit daigtu rašykit /kit Zaidejas

PaidRanks:
Žaisk ir gauk žaidimo pinigu ir nusipirk sau geresne ranka su komanda /rankup

Factions:
Susikurk savo klana ir kariauk pries kitus klanus

!!.!!
Norite sužinoti kas daugiau yra serveri ar ten dedasi užsuk
!!.!!
!!.!!
SEKMES ŽAIDIME
!!.!!
Redaguota , nario andriuslik

Jei mano lietuvių kalbos mokytoja pamatytu kaip tu rašai.... serveris bus ,,ŠŪDO" vertas. linkiu jums nesėkmės.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD, jeigu mano auklėtoja pamatytu kaip tu parašiai paskutinį žodį "nesėkmės" tai nežinau... Dvejetą parašytu į dienyną:), kadangi stumi pats ir paskutinį žodį neparašei normaliai, man jau juokinga daros, dėl rašybos stumiat..:DD

O taip tai sekmės:)

• Teigiamai 2

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD, jeigu mano auklėtoja pamatytu kaip tu parašiai paskutinį žodį "nesėkmės" tai nežinau... Dvejetą parašytu į dienyną :), kadangi stumi pats ir paskutinį žodį neparašei normaliai, man jau juokinga daros, dėl rašybos stumiat..:DD

O taip tai sekmės:)

Ir *Myliu SuperGames.lt* tu čia man verki? ;Dd

Vaikai *Myliu SuperGames.lt*,baikit pizdavotis kitu serveriu temose.. Susirinkit skype ar teamspeak'e ir pizdavokites vienas is kito serveris Normal :/ tik galetu buti daugiau zmoniu :) Sekmes

O jau pačiam yra 18metų kad kitus vadini vaikais gavlok galva ne užpakaliu :)

Ieškome PrimeWorld komanda nori? man į PM viską susitarsime mes jau esame 2! 1žmogus 34LVL o kitas 31LVL nori būti drauge ir kariauti ir plėstis parašyk man į pm

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4210 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...