Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4197 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveikučiai, ieškau keletą žmonių prisijungti prie projekto, kurie norėtų prisidėti ir toliau tobulėti. Pats Minecraft serveris jau sukurtas ir išverstas į Lietuvių kalbą, viskas dariau aš vienas (Sugaišau apie 3sav, nes Spawno statymas ir pluginų vertimas užtruko gana ilgai, taip pat nemažai laiko atimė Permissionu sukurimas), tad nebeturiu laiko sukurti svetainei bei pakankamai išreklamuoti būsimą projektą. Taip pat nepamaišytų remėjai, jeigu yra dar tokių, atsiskaityčiau serverio paslaugomis arba gražinčiau pinigus (50% daugiau). Visą plačią serverio informaciją galite gauti pakvietę mane į Skype : edziugas

Maži vaikai kurie nori padėti projektui dėl OP/ADMIN ar kitų kaip aš vadinu vaikišku paslaugų galite net nerašyti. Tikrai niekam nebus suteikiamos tokios privilgeijos.

Sąrašas :

Žmogus atsakingas už svetainę - Galimas bendradarbevimas su GFX`eriu (Pavyzdžiui GFX`eris nupiešia dizainą, o atsakingas žmogus už svetainę jį sukoduota, arba piešia tam tikras detales (Ikonas).

GFX`eris - Įvairių bannerių piešimas, ikonėlių, dizaino bei kitų dalykų susijusiu su PhotoShop programėle.

Video montuotojas - Atsakingas už serverio vaizdine medžiaga, kuriami intro ir panašiai. Galimas bendradarbiavimas su GFX`eriu.

Reklamuotojas/Remėjas - Žmonės kurie nori padėti serveriui išsiplėsti ar jį paremti. Bus taip pat atsiliginta.

Taip pat ieškau žmogaus kuris galbūt žaisdavo ne Lietuviškose serveriuose, o Lietuvoje nerado serverio su tokiais įskiepiais, bet labai norėtų, kad jis atsirastu taip pat gali parašyti man į Skype.

Kaip sakiau renku savanorius kurie nori siekti savo tikslo ir toliau gerinti savo įgudžius savo mėgstamoje specialybėje.

Bereikšmių komentarų nelaukiu...Nors tai kai kuriems forumo nariams padaryti labai sunku :). Sėkmės !.

Redaguota , nario Kumpis

Sėkmės tau. :)

Ačiū, bet patarimas tau kitą kartą perskaityk viską ką parašiau, nes aš vos spėjau sukurti šią temą o tu atsakiai po 15 sekundžių, realiai neįmanoma per tiek laiko perskaityti tokį tekstą, tiksliau suvokti ką skaitai. Tai ne koks įžeidimas ar pažeminimas tau, o tiesiog patarimas :). Sėkmės.

Guest Mr Dinas

Ačiū, bet patarimas tau kitą kartą perskaityk viską ką parašiau, nes aš vos spėjau sukurti šią temą o tu atsakiai po 15 sekundžių, realiai neįmanoma per tiek laiko perskaityti tokį tekstą, tiksliau suvokti ką skaitai. Tai ne koks įžeidimas ar pažeminimas tau, o tiesiog patarimas :). Sėkmės.

O kam jam skaityti jei jam tavo tema neįdomi žmogus galbūt post'us renka, o ne temas kažkokias skaito.. o.o

Koks žiaurus, 3 sav sugaišė darydamas permissions, vertimą, spawn statyma? xdd nusišnekėjai

permissions sūkurimas - sugalvoti pav (2min) sugalvot privilegijas (2min) surašyti kodą (1min) - 5min ir created

vertimas - tikslus vertimas, kadangi pluginų nemanau kad daug, o pagrindinių kaip authme versti nereikia ir shop, tai apie 1h ( aišku trumpiau, bet grubiai pajemiau)

spawn statymas - jeigu vienas, ir nori kokybiškai, ir jeigu nusprendai kaip statyti užtektu 2dienų, nebent tu statei šūdą per 15min

niekaip nesigauna 3sav sorry :/

Guest Mr Dinas

Gal per tas 3 savaitės - 2 ar 1 savaitės nieko nedariai. Nes kitaip neišmąstau kas ten tokio buvo jog 3 savaitės buvo daroma. o.o

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4197 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...