Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4173 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki forumiečiai skaitantys mano MineCraft skelbimą. Norėčiau trumpai pristatyti save : Esu 14-metis Vilius, lojalus charizmatiškas, punktualus, bei tas asmuo kuris savo draugo už šturvalo nepaliksiąs. Savo darbą sugebu atlikti greitai ir kokybiškai. Dabar jau esu pilnai pasiruošęs pajusti aplinkinių spaudimą, bei kritiką. Taipat turiu unikalią, arba labai mažai kam žinamą įdėją.

Ką aš sugebu...

• Statyti (Daugiau pavyzdžių bus greitu metu, kadangi dabar esu užsiėmęs statymo darbais)
    1. Pavizdys 1#

2. Pavizdys 2#

• Tvarkyti įskiepius
    1. Lietuvinimas
    2. Klaidų (Bug) tvarkymas (neprireikiant eclipse programos).
    3. Koregavimas (neprireikiant eclipse programos)
    4. Minimaliai kuri įskiepius (labai labai paprastus)
  • Grafika
    1. UserBar
    2. Signature
    3. Banner
    4. Logo
    5. Icons
    6. ...

Ko aš ieškau...

• Ieškau žmonių-gaus kuris-ie būtų pilnai susitvarkęs finansinius reikalus.
  • Projekto, kuris turėtu tinklalapį.
  • Projektas BŪTINAI turi turėti domeną. Apie VPS net nešneku...
  • Žmonių-gaus kuris užsiimtu veikla, o nelieptu dirbti kaip arkliams dirvoj, nors pats nieko nedaro.
  • Amžiaus cenzas N14.

Kuom aš galiu užsiimti...

• Įskiepių tvarkymas
  • Statymas (minimaliai)
  • Grafikos darbų atilikimas

Pareigos kurios mane tenkina...

• P.Administratorius (įskiepių tvarkytojas)
  • GFX'eris (darant grafikos darbus)

Infomacija...

• Skypės čia neplatinsiu, parašykite į AŽ, jei reiks duosiu ir email.

Prašau nediskutuoti bereikšmėmis žinutėmis nesusijusios su šios temos turiniu.

Redaguota , nario Martamos

cc63995d123b02ee05f3825e8d435ee7511.png

~~~

Atranka į serverio testuotojus ||

http://www.ugamesanketos.tk/

Jei turi idėją, tai sėdi ją ir vystai. Tam nei interneto adresas, nei VPS nėra reikalingi iš pradžių.

Statai, kaip ir didžioji dauguma - nieko unikalaus, tas pats vienodas atkaltas stilius.

Įskiepių tvarkymas nesiskaito, nes man tikrai įdomu, kaip tu koreguosi, ar taisysi bugus nenaudodamas Eclipse.

Grafika, na, grafika tavo nėra prasta, tačiau tu tiesiog ieškai žmogaus, kuris tau atiduotų viską, ką pats padarė, arba tiesiog duotų pinigus vien tik dėl to, kad tu galėtum daryti tai ką nori ir dar galėtum jam vadovaut.

Taigi, tikslo tau kažko imtis kaip ir nėra.

banner.png

(redaguota)

Jei turi idėją, tai sėdi ją ir vystai. Tam nei interneto adresas, nei VPS nėra reikalingi iš pradžių.

Statai, kaip ir didžioji dauguma - nieko unikalaus, tas pats vienodas atkaltas stilius.

Įskiepių tvarkymas nesiskaito, nes man tikrai įdomu, kaip tu koreguosi, ar taisysi bugus nenaudodamas Eclipse.

Grafika, na, grafika tavo nėra prasta, tačiau tu tiesiog ieškai žmogaus, kuris tau atiduotų viską, ką pats padarė, arba tiesiog duotų pinigus vien tik dėl to, kad tu galėtum daryti tai ką nori ir dar galėtum jam vadovaut.

Taigi, tikslo tau kažko imtis kaip ir nėra.

Taip, aš turiu įdėją, taipat ją ir dabar vystau. Paskutinieji mano statymo darbai yra daryti jau senai (5 Mėnesiai). Per tą laika esu jau patobulinęs savo statymo įgūdžius (bent jau kiti taip sako). Greitu metu įkelsiu savo naujausiąjį statymo projektą). Dėl java žinių taipat dabar esu stipriai susikoncentravęs, bei pasiryžęs ilgai mokintis šį reikalą.

Dėkoju už kritiką.

Redaguota , nario Martamos

cc63995d123b02ee05f3825e8d435ee7511.png

~~~

Atranka į serverio testuotojus ||

http://www.ugamesanketos.tk/

Aš turiu įdėją, taipat ją ir dabar vystau. Paskutinieji mano statymo darbai yra daryti jau senai (5 Mėnesiai). Per tą laika esu jau patobulinęs savo statymo įgūdžius (bent jau kiti taip sako). Greitu metu įkelsiu savo naujausiąjį statymo projektą). Dėl java žinių taipat dabar esu stipriai susikoncentravęs, bei pasiryžęs ilgai mokintis šį reikalą.

Dėkoju už kritiką.

Jei mokaisi Java, tai ir mokykis, iš to daug naudos turėsi. :)

banner.png

Prieš susidedant su šituo žmogum pradžioje gerai pagalvokit.. Kad šie pastatai 5mėn senumo gali neskiest. Pakankamai mačiau tavo statymo įgudžius, nesugebėjai nei vieno namuko pastatyt spawne, sakai eik rūpinkis web'u o tu spawnu.. Tai galiausiai išjungei serverį ir pradėjai atmaskes mėtyt. O tik paskuj pasireiškiai jog nemoki statyt. Dėl pluginų tai ką sugebi tai tik įmest pluginą ir pakeist kelis pavadinimus, bet ir su jais žaidei kiek laiko kad porą plugin sutvarkyt..

Jei kažką sugebi - savaime aišku nori patekti į "gerą" projektą, o tokie jau dažniausiai ir taip turi nemenkas komandas ir neieško kam duoti administratoriaus privilegijas. Taigi, tu darai visai ne taip kaip derėtų, o derėtų apsisprendus kur nori būt ten demonstruot ką moki, sugebi ir koos patyręs esi... Žinoma, jei tu nelabai ką moki, sėkmės pūnant šūdservyje...

Filthy-Frank.jpg

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4173 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...