Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ieškomas - Žmogus [HTML, IPB]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4181 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Aš jam kažkaip neduočiau 14, o pats nori pasakyt negyveni iš tėvų kišenės? Jau darbą, hatą žmoną turi?

Gyvenimas ne iš tėvų kišenės tai reiškia gyvenimas su žmona, nuosavoje hatoje? Darbas yra mano žinios ir mokėjimas jas pritaikyti iš to aš dabar susirenku pinigų savo poreikiams.

Tiesiai į 10, man yra 14-liką metų ir ką tu man, ogi nieko. Ką aš darau tai tikrai išmanau, kadangi turiu gan normaliai patirties šioje srityje, nekuriu pievų ar kažką tokio kaip tu minėjai, todėl manau mane būtų galima pateikti kaip pavyzdį kitiems, kurie dar nėra pilnamečiai tačiau išmano savo darbą ir nepjauna grybo kitaip sakant nedaro nesąmonių. O ar serveriukas iškils tikrai negaliu pasakyti, tik tiek, kad domenas kurį turiu jis jau yra žinomas kažkiek ir iškarto sulauktume žmonių. Kalbant apie gyvenimą iš tėvų kišenės, taip aš gyvenu iš tėvų kišenės tačiau stengiuosi kuo mažiau išnaudoti jų sunkiai uždirbtu pinigų. Bei ar tu supranti „Ieškomas toks žmogus kuris norėtu prisidėti prie mūsų komandos puslapių kūrimu“ reikšmę? Manau, kad ne, kadangi šneki bet ką, kad tik paknisti protą atsiprašant, nepatinka kažkas manau geriau praleisk temą bent protingesnis būsi. Nei aš klausiau tavo nuomonės nei aš ką. O kad liksi neišsireiškęs niekas nesupyks, šią temą kūriau su tikslu surasti žmogų nusimananti puslapių kūrimuose, o ne, kad kažkoks „suaugėlis“ kritikuotu mane, jog ieškau tokio žmogaus už prisidėjimą. Galbūt nesi vaikas, aš tavęs nepažįstu, o vaiku pavadinau todėl, kad elgiesi kaip vaikas kitaip sakant kalbi kaip vaikas na bet nesigilinkim. Gali net nebekomentuoti neįdomus tu man visiškai. Papildyta: Tik švaistai veltui tiek mano tiek savo laiką, gyvename tik vieną kartą. Eik geriau ką nors naudingo daryk nei kritikuok mane ar kažką tokio nes manau nieko tuo nepasieksi.

Na matai jeigu aš durnai elgiuosi tai nežinau kaip tu pateisinsi tokį išsireiškimą "Iškart pasakau jog kas dirbat už pinigus nedominate, galite net nerašyti." Juolab, kad mes gyvename lietuvoje ir juolab, kad daugelis rimtų pacanų tau dykai nedirbs. Prieš rašant visada pagalvok ką rašai.

Prakalbo :D sakai trylikos blogai kūria? oj klysti, aš tavo pranešimus stebiu labai tinklalapių kūrime, ir labai daug juokiuosi, už tai ačiū.

man 12, o tau turbūt 14 ar kiek tu ten sakei, aš nežinau ir man šeip pochuj, bet esmė tame, jog aš už tave 100x geriau išmanau, o tu ką tik sugebi, tai prisiskaityti googlėje, ir ateiti čia ir girtis, pavydžiui kaip ta nesąmonė ( kad vien su html galima sukurti forumą xDd tas mane nužūdė.)

Na matai savo žinių neplatinu čia tad apie mane spresti nieko negali kiek aš moku, o dabar del to HTML forumo. Taip aš ir nesakau, kad vien tik su juo kurti galima, bet pažiūrėkime kuo remiasi HTML5? Tad prie HTML prisijungia kiti skriptai kurie ir suteikia atitinkamas funkcijas, jeigu toks protingas tai kaip čia nepasijuokei iš savęs, kad nepagalvojai apie tai?

P.S čiuju nesi atsidaręs HTML5 tai patarimas atsidaryk ir pamatysi ko tik neprimaišo kiti :) šiaip internetas visagalis atsidaryk užsienio programuotojus ir pamatysi pats, klausimų bus?

tarp kitko orintai tu išviso kiek mačiau nesigaudai tinklapiuose :) Pats nieko gero neparašai kaip tik kitų jau parašytus pranešimus.. Nežinau nežinau jei čia taip neva tu daugiau moki už mane tai toli netempsi brol, sėkmės, nes tau jos tikrai dar šiame gyvenime reikės

Redaguota , nario Barzdocius

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4181 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...