Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5288 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Senieji gmod žaidėjai. Prisiminkime senus laikus. Aš dar iki dabar prisimenu kaip lošdavom pas draugą serve 5-iese. Pasiamam dainą įsikeliam su wire pasileidžiam ir šokinėjam po visą mapą :D Diskoteką atsimenu pasidarėm :D Tai durnius C4 padėjo ir viską ištaškė :D Kaip prisimeni senus laikus taip gera buvo, turbūt vėl žaisiu kaip persirašysiu windowsus :) Man įdomu būtų ir jūsų istorijos, parašykit.

Cat is Dog.

• Parašė po 1 mėnesio...

nu va mano istorija:

esu zaides su draugu vienu gmod turejom atomines ginkla tai vis taskydavomes su juo atominem :D

dar zaistavom toki zaidima

turi is mediniu dalyku pasistatyt per 30sec kaskokia barakada tada kitas zaidejas uzlipa lb aukstai ir turi nuzudyt pasislepusi po barakadom zmogu:)

esam pastate ir laiva dideli ir namų krūvą ir kitokiu dalyku dar budavo lb idomu kai is garrysmod,org galimejo parsisiust addonus o dbr tai lievai nebera iskur parsisiut net gmodfiles,com uždarė,,, tai stai kokia mano istorija apie gmoda

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5288 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...