Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2013-12-02 16:37, Flex parašė:

Netersk temos nieko nezinodamas moliuge..

Išmok pirma bendrauti su žmonėmis, o tik poto užsiiminėk tokiais dalykais. Jeigu susigražina žmogus accountą arba gauni steam alertą, pinigus atgal atiduodi?

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

2013-12-02 16:48, sHeAtoN parašė:

Moliūgas tai čia tik tu.. Galvoji susikūrei nauja paskyra svetainėj ir tu tapai patikimu? susikuriau paskyra kita kad galeciau forume buti aktyvus bei bendraujantys, o man sena acc blocked uz nieka, su valdu rasinejaus sake tvarko kazkas su forumu netaip ir jau neveinam taip. O tu is temos pusk ir nebeateik.

2013-12-02 16:50, CAGsolution parašė:

Ai beto, kontaktų nematau.

Atsiliepimus parase skypeje esantys mano pazystami, kontaktu neduosiu nes taipat prekiaji stemais.
AyB8N8Q.png

2013-12-02 17:02, Flex parašė:

Atsiliepimus parase skypeje esantys mano pazystami, kontaktu neduosiu nes taipat prekiaji stemais.

Koks fruktas. Pats parašei, jog atsiliepimus parašė tavo pažįstami, o tai kaip žmonės su tavimi susisieks jeigu tu neduodi savo kontaktų?

Na nieko, kam reikės tai kontaktus galite rasti čia, bei jo visus profilius ir gerą "reputaciją" apie jį: http://cagsolution.blogspot.com/2013/10/apgavikai-virtualioje-erdveje.html

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

2013-12-02 17:19, CAGsolution parašė:

Koks fruktas. Pats parašei, jog atsiliepimus parašė tavo pažįstami, o tai kaip žmonės su tavimi susisieks jeigu tu neduodi savo kontaktų?

Na nieko, kam reikės tai kontaktus galite rasti čia, bei jo visus profilius ir gerą "reputaciją" apie jį: http://cagsolution.b...je-erdveje.html

TU NEPAGEIDAUJAMAS MANO TEMOJE , Nes nusisneki visai!
AyB8N8Q.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...