Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4145 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kaip jau supratote iš temos pavadinimo, renku komandą:

• Statybininkai (" custom " žemėlapis) [3-8]
  • Remėju [oo]
  • Šiuo metu komandoje yra 2 žmonės.

Reikalavimai:

• 14 (daugiau/lygu) metų.
  • Puikus darbas komandoje.
  • Noras dirbti su komanda.
  • Noras kurti/tobulinti projektą kartu, o ne sužlugdyti jį ir kurti nuosavą šūdservį.
  • Neatskleisti projekto idėjų/informacijos iki didžiojo atidarymo.
  • (Statybininkams) nemėginti slėpti daiktų, ar kitaip pakenkti projektui.
  • Būti aktyviam (įspėti jai dingsite kur nors tris dienas ar daugiau).

Ką gi turėjau galvoja sakydamas " Seniems laikams sugrįžti." ?

Taigi, buvo kaškada sukurtas ~2009 metais minecraft serveris, jis daug ko pasieke, turėjo vieną iš geriausiu idėjų Lietuvoje, bet jis užsidarė, dėl to, kad savininkas iškrido į užsieni. Tad buvau antras savininkas, viską žinojau idėja ir panašiai. Tad ir būdavo senesni serveriai žymiai geresni negu dabar. Tad manau biški pamodifikotas serveris iš 2009 laikų, turėtu kilti dar augščiau, žaidė tada apie 80 žmonių. Ir buvo visi laimingi. Tad modifikacija serverio bus 75% unikali, jog naudosim savuosius kurtus pluginus. Tai pat ieškome remėju, turime keleta, bet kuo daugiau tuo daugiau pasieksim, tuo unikalesnis serveris bus. Programuoju beje pats. 

Kas norite į komandą parašykite į AŽ arba palikite skype komentaruose.

Redaguota , nario ItsMantas5

• Statybininkai("custom" žemėlapis) [3-8]
  • Rėmėjų(Virtualiam serveriui paleisti) [∞]
  • Testuotojų(Kruopštus sistemų testavimas) [2-4]
  • Svajotojų(Idėjos) [2-4]
  • Šiuo metu komandoje yra 9 žmonės.

Reikalavimai:

• 15>=(daugiau/lygu) metų.
  • Noras kurti/tobulinti projektą kartu, o ne sužlugdyti jį ir kurti nuosavą šūdservį.
  • Būti aktyviam(įspėti jai dingsite kur nors tris dienas ar daugiau).

Šiek tiek apie mane:

• Man 17 metų.
  • Moku keletą programavimo kalbų.
  • Dažnai esu rimtas, tačiau mėgstu ir pajuokauti.
  • Negaliu pakęst, kai apkalbinėjamas žmogus jam už nugaros.
  • Mėgstu darbą paversti pramoga, tad su manim neturėtų būti liūdna.
  • Neverčiu dirbti, jai komandos narys tuo metu to daryti nenori.
  • Ne dažnai tenka pabūti komandos vadovu, todėl duosiu komandai šiek tiek laisvės, pasistenkit palengvint man šias pareigas :lol:

Ką gi turėjau galvoja sakydamas "naujas puslapis Lietuvos Minecraft istorijoje"?

Mūsų projektas bus jūsų gerai žinomų žaidimų(Lineage, Runescape, Aion...) stiliaus - MMORPG mišinys. Serverio modifikaciją programuosiu pats, visas žemėlapis bus "custom"(visas mūsų pačių statytas), todėl būsime kiek tik įmanoma unikalūs ar net unikaliausi. Daugiau informacijos neatskleisiu. Kreipkitės į skype: cs.airidas338

KOPIJUOTI TEMĄ BE AUTORIAUS LEIDIMO DRAUDŽIAMA.

• Statybininkai("custom" žemėlapis) [3-8]
  • Rėmėjų(Virtualiam serveriui paleisti) [∞]
  • Testuotojų(Kruopštus sistemų testavimas) [2-4]
  • Svajotojų(Idėjos) [2-4]
  • Šiuo metu komandoje yra 9 žmonės.

Reikalavimai:

• 15>=(daugiau/lygu) metų.
  • Būti aktyviam(įspėti jai dingsite kur nors tris dienas ar daugiau).

Šiek tiek apie mane:

• Man 17 metų.
  • Moku keletą programavimo kalbų.
  • Dažnai esu rimtas, tačiau mėgstu ir pajuokauti.
  • Negaliu pakęst, kai apkalbinėjamas žmogus jam už nugaros.
  • Mėgstu darbą paversti pramoga, tad su manim neturėtų būti liūdna.
  • Neverčiu dirbti, jai komandos narys tuo metu to daryti nenori.
  • Ne dažnai tenka pabūti komandos vadovu, todėl duosiu komandai šiek tiek laisvės, pasistenkit palengvint man šias pareigas :lol:

Ką gi turėjau galvoja sakydamas "naujas puslapis Lietuvos Minecraft istorijoje"?

Mūsų projektas bus jūsų gerai žinomų žaidimų(Lineage, Runescape, Aion...) stiliaus - MMORPG mišinys. Serverio modifikaciją programuosiu pats, visas žemėlapis bus "custom"(visas mūsų pačių statytas), todėl būsime kiek tik įmanoma unikalūs ar net unikaliausi. Daugiau informacijos neatskleisiu. Kreipkitės į skype: cs.airidas338

KOPIJUOTI TEMĄ BE AUTORIAUS LEIDIMO DRAUDŽIAMA.

• Statybininkai (" custom " žemėlapis) [3-8]
  • Remėju [oo]
  • Šiuo metu komandoje yra 2 žmonės.

Reikalavimai:

• 14 (daugiau/lygu) metų.
  • Būti aktyviam (įspėti jai dingsite kur nors tris dienas ar daugiau).

Ką gi turėjau galvoja sakydamas " Seniems laikams sugrįžti." ?

Taigi, buvo kaškada sukurtas ~2009 metais minecraft serveris, jis daug ko pasieke, turėjo vieną iš geriausiu idėjų Lietuvoje, bet jis užsidarė, dėl to, kad savininkas iškrido į užsieni. Tad buvau antras savininkas, viską žinojau idėja ir panašiai. Tad ir būdavo senesni serveriai žymiai geresni negu dabar. Tad manau biški pamodifikotas serveris iš 2009 laikų, turėtu kilti dar augščiau, žaidė tada apie 80 žmonių. Ir buvo visi laimingi. Tad modifikacija serverio bus 75% unikali, jog naudosim savuosius kurtus pluginus. Tai pat ieškome remėju, turime keleta, bet kuo daugiau tuo daugiau pasieksim, tuo unikalesnis serveris bus. Programuoju beje pats. 

Kas norite į komandą parašykite į AŽ arba palikite skype komentaruose.

Nu joooooooooooooooooooo... Katik parašei jog kopijuoti negalima, visu antra jokio kopijavimo nematau. Matau esi žiauriai bjaurus žmogus, būk paprastesnis atsileisk, susitaikyk su gyvenimu. Nebūk toks ragžtis subinėj.

(redaguota)

Na tikrai galėtum nors prisipažint , kad nukopijavai ir jau taip "naglai" tai padarei, kad net pats nežinai ką nukopijavai.

Tarkime parašei, kad ieškai remėjų ir nurodei kiek jų yra " Remėju [oo] ", matyt net pats nežinai ką parašei, nes kitoje temoje iš kurios kopijavai buvo panaudotas begalybės simbolis [ ∞] , o tu nežinodamas kas tai per "velnias" parašei paprastas dvi "o" raides" iš ko man pasirodei labai juokingas. Matyt  jūsų mokykloje tokių dalykų dar nemokė, bet nenusimink dar išmoksi =) .

Redaguota , nario teisinguolis

Na tikrai galėtum nors prisipažint , kad nukopijavai ir jau taip "naglai" tai padarei, kad net pats nežinai ką nukopijavai.

Tarkime parašei, kad ieškai remėjų ir nurodei kiek jų yra " Remėju [oo] ", matyt net pats nežinai ką parašei, nes kitoje temoje iš kurios kopijavai buvo panaudotas begalybės simbolis [ ∞] , o tu nežinodamas kas tai per "velnias" parašei paprastas dvi "o" raides" iš ko man pasirodei labai juokingas. Matyt dar jūsų mokykloje tokių dalykų dar nemokė, bet nenusimink dar išmoksi =) .

Viską dariau aš. Dėl tų simbolių man nereikia užtenka o o mandriai nenoriu, tiesiog manau jis tikrai nesusitikais su gyvenimu.

(redaguota)

Nu tai apsiverk *Myliu SuperGames.lt*. Ne tu sukūrei forumą, kad pistum čia protą.

Esmė ne tame, kad būtent mano temą nukopijavo, bet todėl, kad nesugeba susikurti pats. Smagu, kad dėl mano komentaro, tu pirmą kartą apsilankei minecraft skilty, bet jau gali grįžt atgal į sa-mp, ir ten prikėlinėt nereikšmingas temas. Ačiū.

Redaguota , nario aLTeR

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4145 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...