Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kaip jau supratote iš temos pavadinimo, renku komandą serveriui MINECRAFT

Mūms reikietu tokiu nariu ;

1 Pluginerio,kuris galėtu rimtai atlykti darba turėtu patirties , aš taipogi moku elgtis su pluginais , bet ne tiek daug .

Žmogaus kuris mokėtu surišti serveri su svetainė,kad automatiškai užsidėtu paslaugos ir pinigai eitu tiesiai į banko saskaita

Remėju [Gali jų būti gali ir nebūti]

Šio metu komandoje yra tik 1 žmogus tai aš ArturasK

Reikalavimai būtų tokie ;

Nuo 15 metų gali būti ir mažiau , žmogus turi turėti gera galvą.

Noras kartu su mūsų komandą dirbt , nežadu jūsų versti dirbti , nes tai tik pasunkiną viską

Būti visados aktyviam jeigu jus įšvažiojate turit būtinai pranėšti mūms

Šiek tiek čia galite sužinoti apie mane ;

Man yra 16 metų.

Galių dirbti su pluginais,jos lietuvinti,perdaryti šiek tiek,taipogi dirbu šiektiek su IPB tinklapiais.

Dažniausiai būnų rimtas, bet kartais galima pajuokauti

Esu sąžiningas žmogus,apgavystes nepatinką.

Daugiausiai laiko galiečiau skirti serverio kurimui

Galvojate ką gi turėjau galvoja sakydamas  "Renkama Komandą [ Minecraft Serveriui Kurti ]"?

Taigi kuriau viena projekta another,tenai man nesigavo nes mūsų pasiulymai nesutapo ,prieš tai turėjau gan gerai žinoma serveri PF-Craft.eu youtubei dar yra šiektiek video , taigi sugalvojau ir vel atidaryti savo minecraft serveri pavadinima sugalvosime su komanda ,  serveris būtų PVP/Faction 1.6.4 versija [ daugiau pluginu ten yra ] komandą sudarys 3-4 žmonės , noriečiau jog atsirastu tokių žmonių kurie norėtu kartu su manim sukurti nuostabu serveri , ne koki viena dieninii , nes man to nereikia , jeigu kuriam normaliai tai ir kursim normaliai normalu serveri , reklamas pirksiu aš , svetainė pasirupinsių aš,taipogi dirbsių ir su pluginais  jeigu jus susidomėjote prašom rašykit į skype partizanasltu

Mano tikras nickas supergames / ArturasK / To ko neparašiau galit pasidomėti skype , atsakau į visus klausimus.

Redaguota , nario JimBem

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...