Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4146 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , kurie skaito sia tema tai noreciau pranesti jog cia pataikete jeigu jums reikia  Ideju,Patarimu,Statymo,Programavimo paslaugu :)

Kam idomu Esu Ernestas man yra 14 metu gyvenu [ Didzioji Britanija ] na ir kas mano jog esu nepatikimas jog man yra tik 14 metu? ar neturiu tukstanciais +rep tai galit ir nesikreipti. O taip kas pasitikit tai pranesti noriu kad paslaugos bus atliktos reikiamai ir kaip norite nesvarbu ar problemos ar kita vistiek paslaugos bus atliktos. Atsiskaitymas galimas Banku arba Sms budu. Jei susidomejote tai skaitykite toliau :) ir + Parduotos ideju paslaugos ir Statymo su programavimo paslaugomis jos nebus kitiems parduotos apie jas bus jau pamirsta. 

Pradesim nuo kainorascio

Ideju kainos - Nuo 1 lito iki 25Litu [ idejos neplatintos ir tokiu lietuvoje serveriu nera su tokiomis idejomis nebent tik kai kurios]

Patarimu kainos - tarkim patarimai bus kaip ispopulereti , kaip gauti daug zmoniu , koki hostinga imti , kaip sukurti serveri , nuo ko pradeti su serveriu , kaip uzsidirbti is serverio. nuo 1lito iki 50 litu

Statymo kainos - Statau Grazius pastatus ir Spawnus dar ten grazius dalykelius. Kainos nuo 1 lito iki 10 litu ziurint koks pastato dydis o uz spawnus tai nuo 1 lito iki 20 litu kazkaip be nuotrauku neidomu? na nuotraukos bus idetos laikui begant nes bus pastatyta kazkas naujai kad nebutu senos ir kita

Programavimo paslaugos - Na cia dirbu prie pluginu ir prie kitu sistemu serveryje. Kainos nuo 1 lito iki 50litu 

Susisiekti galima Gmail.com - [email protected] arba skypeje - ernestas.radatavicius

Mano pastabos:

1. LoraMu-Gm yra tavo kitas account'as. Bandysi ginčytis?

Patikimas !! :) man padare minecraft serveri be bedu [ dekui ] +r3p

2.

Programavimo paslaugos - Na cia dirbu prie pluginu ir prie kitu sistemu serveryje. Kainos nuo 1 lito iki 50litu

Čia kaip ir būtų aišku, jai ne tas patikslinimas. Tai tu kuri pluginus, ar konfiguruoji juos?

3.

Statymo kainos - Statau Grazius pastatus ir Spawnus dar ten grazius dalykelius.

Juk nevisų vienodas skonis, kaip gali sakyt, kad jie gražūs?

4.

Ideju kainos - Nuo 1 lito iki 25Litu [ idejos neplatintos ir tokiu lietuvoje serveriu nera su tokiomis idejomis nebent tik kai kurios]

Šito tikrai niekas neužsisakinės, idėja priklauso nuo projekto savininkų.

Mano pastabos:

1. LoraMu-Gm yra tavo kitas account'as. Bandysi ginčytis?

2.

Čia kaip ir būtų aišku, jai ne tas patikslinimas. Tai tu kuri pluginus, ar konfiguruoji juos?

3.

Juk nevisų vienodas skonis, kaip gali sakyt, kad jie gražūs?

4.

Šito tikrai niekas neužsisakinės, idėja priklauso nuo projekto savininkų.

Kam ta diagnostika? Taigi čiuvelis tragiškas, ne vien rašyt Lietuviškai nemoka, bet net ir tinkamai perteikt minties nesugeba, ką jau kalbėt apie nusišnekėjimą...

Tokios tragedijos normalesnis šūdservis dykai į komandą nepriimtų...

Filthy-Frank.jpg

Kam ta diagnostika? Taigi čiuvelis tragiškas, ne vien rašyt Lietuviškai nemoka, bet net ir tinkamai perteikt minties nesugeba, ką jau kalbėt apie nusišnekėjimą...

Tokios tragedijos normalesnis šūdservis dykai į komandą nepriimtų...

Progreen tigi vaikas tu esi ka cia bandai pridurti? sedi storas prie kompo tai ir tylek 

Nepatikimas.

Atsukti laiką reikia kokius 2 mėnėsius, kaip prašė sutvarkyti modifikacija (SA:MP). Skoloj išliko iki šiol, tiklsiai nepamenu bet kaina buvo 10-20 Lt. Bandė atmazintis visokius būdus, kad pervedė banku pinigus, bet jų kaip ir negavau. Tad aš apie jį nusiteikęs blogai.

Skolos negražinsi, pradėsiu kelti procentus. :D

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Na patarimai tai irgi jeigu tu ju nezinai tai vadinasi apsimoka parduoti o del kainu cia ne del taves darau tokias del saves

Labai keista tavo bendravimo 'ROZA' ir noriu sulaukt atsakymo, tu kuri php scriptus ar tik editini?... o del kainu, norejau tik padet nes 1 dalykas, niekas nepirks is Privataus zmogaus, 2 su tokiom kainom toli nenueisi jaigu tik uz pagalba imsi pinigus ;)

Hello, U WOT M8?

Nepatikimas.

Atsukti laiką reikia kokius 2 mėnėsius, kaip prašė sutvarkyti modifikacija (SA:MP). Skoloj išliko iki šiol, tiklsiai nepamenu bet kaina buvo 10-20 Lt. Bandė atmazintis visokius būdus, kad pervedė banku pinigus, bet jų kaip ir negavau. Tad aš apie jį nusiteikęs blogai.

Skolos negražinsi, pradėsiu kelti procentus. :D

Wtf kas per zmogus tu esi ?:D ir koki dar laika tu gal nebespank isitrint galva tau reikia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4146 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...