Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4146 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi. Taigi nusprendžiau daryti serverių peržiūras. Kodėl? Todėl, kad žmonėms būtų daug lengviau išsirinkti serverį. Video tikrai moku kurti, mano chennelis http://www.youtube.c...ser/TheRelistic Bet video kelsiu į kitą, chennelį kuris bus Lietuvių kalba. Kas gero bus mano vaizdo įrašuose ? Parodysiu koks yra serveris, pakalbėsiu apie serverio taisykles, serverio tikslą, eventus ir t.t.

Video darysiu maždaug kas savaitę. Jūs turite numesti postą, apie serverį ir to serverio forumo skiltį (nefilmuosiu apie bet kokius serverius, apie kokius skaitykite žemiau). Aš pagalvosiu ar šis serveris yra unikalus, išsiskiriantis kuom nors ir kad toks serveris turi būti pastebėtas. Jei šie visi kriterijai atitiks, ko aš noriu apie tą serverį sukursiu video ir numesiu video adresą į to serverio forumo skiltį.

Jūsų siūlomi serveriai turi būti :

1. Turėti savo forumo skiltį Minecraft Serveriai forume.

2. Turi būti lietuviškas (dauguma žaidėjų turi sudaryti Lietuviai, taisyklės visa kitą gali būti anglų, ne kokia kita užsienio kalba, per video išversiu).

3. Serveris neturi būti žales. Jis turi būti išsilaikęs bent jau vieną-dvi savaites.

4. Prašau talpinti, tik unikalius serverius.

5. Nelagintų (nenoriu, kad per video pradėčiau nervintis dėl serverio lago)

Iškarto sakau, kad net negalvokit, kad sukursiu kokio nors šūdserverio apžvalgą, arba labai pasipūtusio administratoriaus, kuris siuntinėja visus ir sako, kad jo serveris yra pats pačiausias.

Labai norėčiau gauti kuo daugiau serverių pasiūlymų ir jūsų patarimų apie video. Neieškau video partnerio, jei reiktų turiu savų draugų. Taigi pradėkit rašyti kokie serveriai turėtų sulaukti daugiau dėmesio ir rašykit čia į komentarus. Ne bijau sakyti tiesos, tad jeigu įdėsite kokį šūdservį, aš tą postą cituosiu, kad tai yra šūdservis. Dėkui už skaitymą, gal sulauksite manęs serveriuose vardu Relistic . Už video neprašau jokio atlygio tiesiog manau taip apmažinsime šūdservių skaičių ir prikviesime žaidėjus į daugiau unikalius projektus  :)

Redaguota , nario Bolter
(redaguota)

Sekmes tau del sito mano manymu bereiksmiu dalyku.. neverta netgi, nes bus nedaugiau kaip 10... sakyciau butu ju mylijonas penki simtai tai geriausiu atrinkt sunku ir verta, bet cia Lietuvoj ... ai nesvarbu.

Matai turiu užsenietišką chennelį, ten dirbu rimtai ir subus su peržiūrom gaunu nesunkiai. Čia kuriu, nes noriu praretinti žaidėjus tuose šūdserviuose ir kad žaidėjai eitų į unikalius serverius. Užtenka man ir 100 + peržiūrų svarbu apmažėtų tų nesamonių ir kituose serveriuose žaistų normaliau žaidėjų :) Na žodžiu. Compriux gal netgi tavo builderių komandos video padaryčiau jei tik numestumėt kokių unikalių pastatų, taip ir jūs būsite pakviesti daugiau kur statyti ir na manau nebeprireiks tų 12 mečių builderių kurie nieko neišmano.

Redaguota , nario Bolter

Lietuvos unikalius serverius gali ant vienos rankos pirštų skaičiuoti ir tai atsargai pirštų liks ir tokie serveriai turi savo bendruomenes, tad jų nedomina tuščia reklama pritraukianti į serverį sušnį vaikų... Ko gero nelabai supranti ką darai, nes su tokiais reikalavimais darai visišką nesąmone...

Matai, visiškai suprantu ką darau ir tikiuosi tu pats nesuvoki ką kalbi. Taip kiti serveriai turi savo bendruomines, o kiti juk ne ir dėl žaidėjų stygiaus jie užsidaro nors yra unikalūs. Nelabai pats supranti kokią paslaugą darau daug kam. Pagalvok jei žmonės pažiūrėtų normalų video jie ir nueis į tą unikalų serverį, o šūdservrio tuo tarpu, net nepastebės. Taip ir žaidėjų atsiras daugiau tuose serveriuose kuriuose jų tikrai reikia :)

Matai, visiškai suprantu ką darau ir tikiuosi tu pats nesuvoki ką kalbi. Taip kiti serveriai turi savo bendruomines, o kiti juk ne ir dėl žaidėjų stygiaus jie užsidaro nors yra unikalūs. Nelabai pats supranti kokią paslaugą darau daug kam. Pagalvok jei žmonės pažiūrėtų normalų video jie ir nueis į tą unikalų serverį, o šūdservrio tuo tarpu, net nepastebės. Taip ir žaidėjų atsiras daugiau tuose serveriuose kuriuose jų tikrai reikia :)

Deja, Lietuvoje nėra unikalių serverių, kurie neturėtų bendruomenių, nes unikalius serverius, čia kuria tik rimti snukiai, ko pasekoje, serveriai neužsidaro dėl finansų stygiaus, o kadangi jie kaip ir sakiau - turi savo bendruomenes, tai ir tušti nebūna. Tai jog vaikas pamatys tavo daleiskim nesveiką video, apie daleiskim nesveikai kietą serverį, nepakeis jo nuomonės, jog žaisti smagu tik ten - kur lengva, ir jis vis vien eis ten kur kas dieną vyksta "drop party", ar yra dalinamo nemokamai privilegijos. O galų gale, vis gi, ateis ir dalis tų vaikų, tiksliau didžioji dalis atėjusiūjų per tave ir bus tie vaikai, o to NEI VIENAM RIMTAM PROJEKTUI NEREIKIA. Esu tikras, jog negausi pasiūlymo nei iš unitazo, nei iš menilo, nei iš to pačio paulito, nes tai, ką darai tu, net žlugdytų jų projektus srautais vaikų... Vienintelis kelias keisti šiai situacijai - naikinti šūdservius, ką sėkmingai darė Epsilon komanda ir tikėkimės dar sėkmingiau tęs šią veiklą...

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

Ohhhh Ta tavo filosofija ProGreene viską ką pasakai visados atvirkščiai pasakai. Aš neprašau projektų savininkų kad duotų serverius, bet paprastų serverių žaidėjų. O sakydamas kad Lietuvoje beveik nėra unikalių serverių, arba, kad jų labai mažai, tai tu klysti. Jų yra tikrai daug, bet va kai sėdi virš 100 snukių kažkokiam patrystam JustMC serveryje, jau geriau kad tų 50 proc žaidėjų ateitų į noramlų serverį. Vaikai, nevaikai man tas pats. Jei serveris yra unikalus ir labai geras jie apsisaugos ir nuo tų vaikų, todėl vaikai juose nepakenks. Ką nori tą sakyk, bet manau kad ir paprastas serveris nori turėti serverio apžvalgą, kad jame eitų kitiems labiau susigaudyti, todėl unikaliems serveriams padarysiu nemokamą reklamą, jokio atlygio už tai neprašau, nes tik man ir kitiems nuo to bus geriau. Ir baikim veltis su tavim į diskusijas, nes tu tą patį persakai 3 kartus tik išdėstydamas mintis kitaip, kitaip sakant filosofas. Nieko blogo neturiu prieš tave priešingai net palaikau, tik šioje situacijoje tiesiog manau, kad tai padės ne vienam žmogui ir nuskriaus šūdservius :)

Redaguota , nario Bolter

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4146 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...