Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4086 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Bolter, kaip tu gali reikalauti įrodymų, jog žmogus yra nepatikimas, jei pats įrodymų pateikti nesugebėjai? Aplamai tas patikimas/nepatikimas tėra geras ir nebaudžiamas freepostinimo būdas, o kaip žinia - freepost'ai visiškai nieko nereiškia, tad...

Na, o ką galima susidaryt apie veikėją iš jo aprašymo - beraštis, nemoka normaliai dėstyt minčių, bei smarkiai nusišneka. O dabar viskas detaliai:

1. "Edit'inu pluginus (sulietuvini ir kitą)" - na, normalaus CraftBukkit platformos įskiepio redagavimas yra šiek tiek neįmanoma, nes nėra tinkamos dekompiliavimo programos, kuri išgautų pilną, be klaidų, įskiepio kodą. Na, kadangi nepaminėjai jog gali sukurti įskiepius, tad leisk atspėsiu - Java žinių neturi, ir aplamai pats nelabai supratai ką parašei, nes įskiepių redagavimas - papildomų funkcijų įterpimas, keitimas, pašalinimas ir t.t., o be Java žinių - tai neįmanoma. Paslauga, kurios atlikti tu negali. Be to, įskiepio frazių išvertimas išvedamajame faile nėra įskiepių redagavimas, tai pat esu tikras, jog be išvedamojo failo, kurio dauguma įskiepių neturi, tu būtum kaip be rankų, na ir tiesiog neišverstum...

2. "Statau pastatus ir kitą" - na, nei pavyzdžių, nei mėgiamų stilių, nei dar ko nors, kas būtų būdinga bent vidutiniam builderiui, tu nepateikei, tad, manau tu šioje srityje visiškai žalias. Be to, tas "ir kitą" labai jau įdomiai skamba, čia tipo kaip "pjaustausi už pinigus" ar kažkas panašaus?

3. "Tvarkau svetainių forum'us" - na ir aš tvarkau, va dabar, kolioju vieną tokį nevykėli, tai ko gero šiek tiek apmažins jo pasiryžimą dalyvauti šiame forume ir jis, be jo nesąmonių bus gražesnis... O šiaip, tai ta tavo frazė, nieko nereiškia, t.y. tu nei jų moderuoji, nei administruoji, nei developini... Be to, forumas yra lietuviškas žodis, tad jo kaip ir sulietuvinti tai išskiriant nereikia...

4. "Galiu padėti smulkmenas" - jei suprasi taip, kaip tu ir parašei, tai atlikdamas šią paslaugą, tu paimtum smulkmeną ir ją kur nors padėtum, pvz.: paimtum iš šiukšlyno saldainio popierėlį ir padėtum jį ant stalo... Na tu taip parašei, nesiginčysiu...

5. "Idėjos" - na jei idėja unikali, tai nelabai kas Lietuvoje ir sugebės ją įgyvendinti, na o kiekvienas snukis turi tų idėjų į valias, sugalvot lengva - padaryt sunku, taigi, tos idėjos yra tiesiog bevertės, juolab tokio lygio, kaip tavo...

6. "Patarimai" - nuo kada už tai mokėt reikia? Patarimai yra duodami savo noru, o ne parduodami. Btw, o tai jei aš paklausiu tavęs patarimo ir tu nei velnio neatsakai, tai gal tu man moki? Nes nemanau jog kažkas norės pirkto patarimo durnoje situacijoje iš kurios išeitis tik invalidui neaiški, o į kažkuo rimtesniu, tu patart ir negalėsi. Btw, čia jau tie įvairūs patarimai žmonėms, kurie patys negali susivokt, kartais ne psyhologų darbas?

7. Jei neklystu, tai toks žodis kaip Skypė neegzistuoja nei vienoje kalboje, na o juo labiau, pakvietęs tave per Skype, daugiau info nesužinosi, nes kažkas daugiau nei tai kas parašyta čia, netilps į "tavo nuotaiką"...

Žodžiu, nusišneki kai reta. MAŽIAU DURNIŲ FORUME!

"Aš esu žmogus toks, kuris viską yra padarantis ką jam liepta ." - Susidegink šokdamas nuo Eifelio bokšto...

Iš tavęs maždaug tiek ir tikėjaus tekstuko. Vis dėl to, tu šio forumo komentarų apimties rekordininkas.  :lol:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4086 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...