Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4128 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ar zaistumet ?  

36 balsai

1. 1. real life serveryje?

• taip
      22
    • ne
      14

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki

turbut nesuprantat, ka tj turi reiksti real life serveris?

tj su masinom, visokiu rusiu (brangiu, nebrangiu, graziu negraziu, letu, greitu)

realiom parduotuvem, radau moda, manau panaudosiu, jau bandziau veikia.

pirkti drabuzius, rengtis, daug rusiu suniuku, kaciuku :)

serveryje, butu gynklu modas.

beje, bbutu labai didelis miestas, per puse minecraft world'o o veliau vandenynai, miskai(dideli)

mafijos, bet ne faction, bus zoologijos sodai, su gyvunu modu

serveryje, nei kiek nelagintu, nebent zaitumet prie kokiu lievu kompu(kurie nepaveztu mc) nes jeigu veikia mc be lagu, patikek, veiks ir servas be lagu

tj butu, kaip ir gta5 :D

galetum kurti parduotuves fyrmas ir t.t

atrodo durnai, bet argi nesmagu?

apiplesineti bankus ? :o

gaudo mentai :o

dirbti gera darba? :o(ir uz tai gauti i menesi pinigu, pasiimti tarkim: darbo birzoje)

atrodo neitikima, toki serveri sukurti vos su kelias modais, as ir nepatikeciau, bet radau irmaciau savo akimis kad jis, veikia nes pats zaidziau

pokolkas, padariau apklausa, ziuresiu pagal balus, jeigu patinka sumanymas +rep

atsiprasau uz trumpa aprasyma, jeigu bus daugiau teigiamu balsu, padarysiu platu aprasyma, o veliau ir serveri :)

viso gero, geru svenciu, beto su kaledom :) ir artejaiciais naujeis metais :)

Redaguota , nario nedas2121

5_swsww.png

Kiek tave žinau vis neišmoki rašyti žmogiškai tu tik pažiurek...

Beje kiti dalyviai teisus puse mapo neįmanoma padaryti nebent tu kašką kito nori pasakyti.

Mano patarimas nekurti projektų, kodėl? Suprasi jei pradėsi kurti - nebus žaidėjų aš buvau sukuręs gi ne vieną lietuvoje, ir kas išėjo, žinai?

O, tai kad visi projektai žlugo, dėl to kad žaidėjai nesilankė.

Buvo taip kad projektui startas, nestartuodavau dėl to kad žinojau kad nebus žaidėjų, vėl atradęs tikėjimą, ir norą kurti vėl kurdavau kaškiek geresnį bet sukuręs supratau kad tai nesikeis, jei jau nuspręndei kurti, nekurk lietuvoje beje paimk gerų remėjų arba prispaustūs 200 lt po ranką, nes, sukurti real-life servą tik atrodo lengva.

Kiek tave žinau vis neišmoki rašyti žmogiškai tu tik pažiurek...

Beje kiti dalyviai teisus puse mapo neįmanoma padaryti nebent tu kašką kito nori pasakyti.

Mano patarimas nekurti projektų, kodėl? Suprasi jei pradėsi kurti - nebus žaidėjų aš buvau sukuręs gi ne vieną lietuvoje, ir kas išėjo, žinai?

O, tai kad visi projektai žlugo, dėl to kad žaidėjai nesilankė.

Buvo taip kad projektui startas, nestartuodavau dėl to kad žinojau kad nebus žaidėjų, vėl atradęs tikėjimą, ir norą kurti vėl kurdavau kaškiek geresnį bet sukuręs supratau kad tai nesikeis, jei jau nuspręndei kurti, nekurk lietuvoje beje paimk gerų remėjų arba prispaustūs 200 lt po ranką, nes, sukurti real-life servą tik atrodo lengva.

gal pas tave nenormalus serveris, sorry kad su klaidom rasau ::D

gal zmoniu kviest nemoki, o gal servu kurt nemoki, lb pasigyriai kad tavo projektas zlugo ? :DD

5_swsww.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4128 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...