Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4129 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki SuperGames.LT

Susiduriau su problėma kuria nežinau kaip isprestį. Darau minii projektuką San-Fierro.in

Man Nesikrauna SetDynamicObjectMaterial nors megstu daryti kruopščiai mokaus.

Pawno Kalbos  9 metus nusprendžiau sukurti mini projektuką ir pirma karta. 

Susiduriau su tokia problema Man meta 1 warnings Modules/Texturos.pwn(7) : warning 203: symbol is never used: "playerid" <----------Čia ta Problema----------->  Nors Padariau 

public OnPlayerConnect(playerid)

{

Panaikinta(playerid);//Išimti Objektai  Viskas Gerai

Texturos(playerid);//Objektu Texturos<----------------Čia Nesikrauna nežinau Ka Daryti------------->

Statystika:

Žalia Gerai

Raudona Blogai

Redaguota , nario Aleksas

Play-Games.LT

kaip jus nesuprantat kad viskas padaryta gerai kaip gali nerast taigi dedas tie code

{
Panaikinta(playerid);//Objektai Panaikinti
Texturos(playerid);//Objektai Panaikinti

O jau toks jau sukurtas jus mane juokinat as prasau pagalbos o šnekat nesamones...

//Padarytas Matai visis OBJEKTAI YRA TIK NEDOSIU KODO

stock Texturos(playerid)

{

Play-Games.LT

(redaguota)

kaip jus nesuprantat kad viskas padaryta gerai kaip gali nerast taigi dedas tie code

{

Panaikinta(playerid);//Objektai Panaikinti

Texturos(playerid);//Objektai Panaikinti

O jau toks jau sukurtas jus mane juokinat as prasau pagalbos o šnekat nesamones...

//Padarytas Matai visis OBJEKTAI YRA TIK NEDOSIU KODO

stock Texturos(playerid)

{

tau max 14 metu ir dar prota p**i, pasiziurek i funkcija len**s, skripteris *Myliu SuperGames.lt* 9metu, nieko nemokantis Redaguota , nario Diro`

monitorius.png

Naudojamas bet galma padaryt dar taigi as nežinosiu sa-mp tobuleja o nedirbes su DynamicObjectMaterial Object

Nors ka jums aiškint čia nežinot patys tu funkciju kodel veikia man objektai naikinami visas kodas gerai padarytas nu tai dok pavyzdi gudroli nors manau nieko nesukurtum ipatingo nes visos pawno kalbos nežinai  tik kietu apsimeti :)

Play-Games.LT

(redaguota)

Naudojamas bet galma padaryt dar taigi as nežinosiu sa-mp tobuleja o nedirbes su DynamicObjectMaterial Object

Nors ka jums aiškint čia nežinot patys tu funkciju kodel veikia man objektai naikinami visas kodas gerai padarytas nu tai dok pavyzdi gudroli nors manau nieko nesukurtum ipatingo nes visos pawno kalbos nežinai tik kietu apsimeti :)

kaip aš tokius pacukus megstu. Ok, tu nueik i wiki surasyk funkcijos pavadinima ir paziurek ar yra playerid. Istrinti objektus leis, nes yra BUTENT ZAIDEJUI.....

DIDYSIS SKRITPERI TU , 9 METU ZIUREK PROFE - http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetObjectMaterial

Redaguota , nario Diro`

monitorius.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4129 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...