Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4115 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, kaip matote iš pavadinimo, aš pardavinėju Minecraft gift codes ir Scrolls žaidimus arba tiesiog keičiu juos į steam žaidimus ar ką kitką. Reputacijos gal ir daug neturiu, bet tai nereiškia, kad aš esu apgavikas. Turiu savo minecraft projektą, esu pardavęs daug vipų ir t.t., bet sutinku eiti pirmas žmonėms turintiems daugiau reputacijos už mane. Taip pat kasdieną 19:00 dalinu Gift kodus čia : www.fb.com/gameyard ir beto karts nuo karto įmesiu vieną ar kitą kodą i komentarus šioje skiltyje.

Nori pirkti mc giftą arba scrolls žaidimą? Rašyk į šitą skype: Rytuxsas2

MINECRAFT kaina : 10LT
SCROLLS kaina : 15LT

ATSISKAITYMO BŪDAI : Banku, Maxima, Rkioskiu, SMS'U arba Sąskaitos papildymu.

TEIKIU DIDELES NUOLAIDAS IMANT DIDELĮ KIEKĮ KODŲ.

Redaguota , nario Kazikenas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4115 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...