Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4087 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi !

Kaip jau ir galima suprasti iš temos galima suprasti, kad parduodu www.hostersbay.lt account'ą.

Jūsų turimas balansas 22.5 LT

Atsiskaitymas   Labas papildymu. Nebe banku.

Įrodymai:

Balance: http://www.part.lt/img/27af1341f7132f7545675575fc46bc14674.bmp

Galiojimas ir kita info: http://www.part.lt/img/d163ff37a3811daedf67e60d86f00a6c391.bmp

Serverio pavadinimas: KaroCraft

Taip pat turiu daug įdėjų serveriui, bet kadangi laiko trukumas reikia jį parduoti. ;(

Trumpai apie serveri:

1.  Rankup ( 12 kaskur).
  2. Kit.
  3. Vip.
  4. SilverVip.
  5. GoldVip.
  6. Shop'as.
  7. Pastatytas spawn.
  8. Sukoreguotos spalvos chat.
  9. Ir visokių kitokių pastatų.
  10. Nelagina.
  11. Padaryta automatinė sistema, kad tik prasidėjus nakčiai pasidaro diena. Ją galima išjungti užskridus ant spawno.

Taip pat jei jums pritruktu įdėjų galėčiau visas pasakyti kuriu aš nespėjau įgyvendinti. :)

Redaguota , nario Andriuxes

+Rep juk tai nieko nekainuoja.

Serveris neįtrauktas į kainą. :) Jis čia nemokamai, bet dėl kainos galima derėtis.

-Rep pasako apie žmogu ? :D Nejuokink gerai ? Jei tokie vaikai kaip tu už tiesą pradeda dėt per visus pano postus -rep tai ir prisirenka tu -rep. Ir man ta -rep nieko apskritai nereiškia ar tu ten 1000 ar ten -400. Jei net į skypę sugebėjo pakviesti mane vienas ten kaškoks galiu kontaktus numesti net ir sako " ką dx *Myliu SuperGames.lt* -rep dedi ? " Ne vaikas ? :D Balsas kaip kokio dvylikamečio ir dar sako, kad aš programas naudoju balsui pakęisti... Nu tai kokio velnio dar skambina ? :D

+Rep juk tai nieko nekainuoja.

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4087 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...