Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4088 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi sugalvojau teikti Minecraft paslaugas, kadangi nebera ka veikti prie PC

Stai paslaugu sarasas:

• Statau Minigames arenas, t.y. Quake, Hunger Games, Parkour, Color Shuffle, Sky Wars ir t.t.
  • Statau spawnus
  • Galiu paieskoti serveriui tinkamu pluginu
  • Galiu sugalvoti rankus, naudojant komanda /rankup
  • Statau viska pagal jusu uzsakymus

Minigames arenos

-------------------------

Statau Minigames arenas pagal jusu uzsakymus

Galiu pastatyti Quake, Hunger Games, Parkour, Color Shuffle, Sky Wars, Paintball, Prison

KURIU CIA NERA ISVARDINTA VISI KITI YRA MOKAMI!

Statau spawnus

-------------------------

Statau spawnus pagal jusu norima stiliu

NESTATAU SPAWNUS IS MEDINIU DAIGTU

Galiu paieskoti serveriui tinkamu pluginu

-----------------------------------------------------

Cia jau ir nieko aiskinti nereikia

Tiesiog galiu paieskoti pluginu, pagal serveri, jo stiliu

Galiu sugalvoti rankus, naudojant komanda /rankup

-------------------------------------------------------------------

Galiu sugalvoti rankus, kuriuos gales uzsideti zaidejai, naudojant komanda /rankup

Taip pat galiu ir sugalvoti kainas - proto ribose

Statau viska pagal jusu uzsakymus

---------------------------------------------

Si paslauga yra mokama

Stai pateiksiu sarasa su plotais ir ju kaina, max plotas 50x50

• 50x50 = 5Lt
  • 100x100 = 10Lt
  • 150x150 = 15Lt
  • 200x200 = 20Lt
  • 250x250 = 25Lt
  • 300x300 = 30Lt
  • 350x350 = 35Lt
  • 400x400 = 40Lt
  • 450x450 = 45Lt
  • 500x500 = 50Lt
  • 550x550 = 55Lt
  • 600x600 = 60Lt

Atsiskaitymai:

• LABAS papildymu

Kolkas tik tiek, veliau atsiras dauiau atsiskaitymo budu!

Taip pat galite ir pasiprasyti kitokiu plotu dydzio, bet tuomet jums reikes pakloti kur kas didesne sumele.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Su manimi galite susisiekti siais budais:

• Parasyti i el. pasta
  • Parasyti man i SuperGames profili PM zinute
  • Parasyti i Skype
  • Susisiekti per Steam
  • Susisiekti per Origin

Mano pastai:

Mano SuperGames profilis:

Mano Skype:

• deivukas.lt

Mano Steam:

• Airidukas

Mano Origin:

• Airidokas

Del klausimu rasot i el. pasta [email protected]

I kitus pastus nepriimsiu!

Geros dienos :)

•  
Redaguota , nario Berete

50 Pranesimu [YRA] 100 Pranesimu [YRA] 300 Pranesimu [YRA] 400 Pranesimu [NERA] 500 Pranesimu [NERA] 600 Pranesimu [NERA] 700 Pranesimu [NERA] 800 Pranesimu [NERA] 900 Pranesimu [NERA] 10000+ Pranesimu [NERA]

Su tokiomis kainomis tik į kosmosą nuskrysi... :kuku:  Tavo paslaugos bevertės taip aš spręndžiu iš tavo aprašymo... Nėra jokių nuotraukų kokie tavo darbai, koks stilius ar panašiai nesuprantu ar tavim kas nors pasitikės. Ir abejoju ar rasi pirkėju nebent kokio nors nerimto projekto.

Sekmės ieškant klientų. :kiets:

Aprašymas. :nice:

+Rep juk tai nieko nekainuoja.

Su tokiomis kainomis tik į kosmosą nuskrysi... :kuku:  Tavo paslaugos bevertės taip aš spręndžiu iš tavo aprašymo... Nėra jokių nuotraukų kokie tavo darbai, koks stilius ar panašiai nesuprantu ar tavim kas nors pasitikės. Ir abejoju ar rasi pirkėju nebent kokio nors nerimto projekto.

Sekmės ieškant klientų. :kiets:

Aprašymas. :nice:

Pats geresniu kainu nesugalvosi

Ir beje, man cia kaip pelnas -_-

50 Pranesimu [YRA] 100 Pranesimu [YRA] 300 Pranesimu [YRA] 400 Pranesimu [NERA] 500 Pranesimu [NERA] 600 Pranesimu [NERA] 700 Pranesimu [NERA] 800 Pranesimu [NERA] 900 Pranesimu [NERA] 10000+ Pranesimu [NERA]

Net aš pigiau padaryčiau... Kur foto tavo darbų a ? kęisk kainas žmogau kas tau *Myliu SuperGames.lt* 40Lt. mokės dėl tavo šudino darbo ? :D

Atsirado mat verslininkas... Dėk ir toliau man -Rep tai tik parodo koks tu esi. Aš tau -Rep uždėjau, nes aprašymas žiaurus.

+Rep juk tai nieko nekainuoja.

Net aš pigiau padaryčiau... Kur foto tavo darbų a ? kęisk kainas žmogau kas tau *Myliu SuperGames.lt* 40Lt. mokės dėl tavo šudino darbo ? :D

Atsirado mat verslininkas... Dėk ir toliau man -Rep tai tik parodo koks tu esi. Aš tau -Rep uždėjau, nes aprašymas žiaurus.

Pats geriau nesugalvotum, o darbu kolkas neturiu, taip kad eik is cia nedejas su kitais ACC -rep...

• Parašė po 2 savaičių...

Wow, Berete. Būk biškuti paprastesnis, nes kaip matau tau keli varšteliai išlėkė pro nosį. Taip, kritikos dabar doze tau duosiu. Kainos yra žiauriai didelės, max paimk po 5-10 arba daugiausiai 15 litų. Su tokiomis kainomis klientų nesusirasi, tą galiu tau garantuoti. Susikurk galbūt naują acc ir pradėk viską nuo pradžių, nes su tiek -rep nieko nepasieksi :). Ir koks čia pasakymas "Pats geresnių kainų nesugalvosi" ?
Pirmiausią tai parašydamas būsi tik tas dundukas-vaikas. Ar ne taip tave visi vadiną? Rašyk normaliai, be tų "Tu geriau sugalvok, tu čia man nelygis,padaryk geriau už mane". Ieškoti tų tavo pluginų visi gali ir tuos tavo rankup sugalvoti taip pat visi gali. Geriau jau išmok dirbti su tinklapiu. Išmok kelias kalbas kaip HTML CSS,PHP ir pnš. Pradėk dirbti su php v7 ir ipb forumais, daug naujų dalykų išmok. Tadą galėsi ir imti tuos tavo pinigėlius. Jeigu esi prisirišes prie statymo, tai ikelk savo kūrybos fotkių kad žmonės galėtu pasižiurėti ką tu sugebi ar tikrai vertas esi jų pinigų. Tai tiek šiam kartui, sekmės tobulėjime.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4088 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...