Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4077 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi,

Ieškau žmogaus, kuris moka gerai dirbti su įskiepiais (pluginais). Už darbą atsiskaitau tik gavus darbo rezultatą, tikrai pirmas nemokėsiu kol nebus prekės. Darbo nedaug pradžiai, o jei labai patiksite gausit ir daugiau darbo už kurį vėl gi bus atsiskaityta.

Kodėl ieškau? Viską galėčiau pasidaryti kaip ir pats, bet vienam viską tvarkyti tikrai daug laiko užima ir tai užtruktų gan ilgai tad kas norit užsidirbti turit puikų šansą :)

Plačiau skype: gytis1050
Arba: AŽ

• Neigiamai 2
(redaguota)

Kiek mačiau SG moderatoriai dirba už tarpininkus tai galėsim viską daryt prie jų :) Sueinu gan neblogai su gintaru, esu pas jį projekte klauskit jo je norit, nenorit jo kviesti galėsim kitą :) Jokių problemų :)

Rašymo 0 apie ką tu čia? Man atrodo iš medžio būsi iškritęs :)

P.S nerašykit tokie kaip kažkoks čiuvas parašė daug kalba, bet nieko nemoka :) Tipo už jį rimtesnio lietuvoje nėra, tokie iškarto laisvi.

Redaguota , nario Barzdocius
  • Neigiamai 2
(redaguota)

Sveiki visi,

Ieškau žmogaus, kuris moka gerai dirbti su įskiepiais (pluginais). Už darbą atsiskaitau tik gavus darbo rezultatą, tikrai pirmas nemokėsiu kol nebus prekės. Darbo nedaug pradžiai, o jei labai patiksite gausit ir daugiau darbo už kurį vėl gi bus atsiskaityta.

Kodėl ieškau? Viską galėčiau pasidaryti kaip ir pats, bet vienam viską tvarkyti tikrai daug laiko užima ir tai užtruktų gan ilgai tad kas norit užsidirbti turit puikų šansą :)

Plačiau skype: gytis1050

Arba: AŽ

[22:49] Airidas / aLTeR: Kokio darbo duosi? Kiek mokėsi? Ir kada atsiskaitysi?
[22:50] Gytis: Gerai. Darbo nedaug vos keli pluginai, ju sutvarkymas, perm sukurimas, del kainos sutarsim, atsiskaitau kai gaunu tai ka padarei tarpininkauti gali Gintaras is supergames.lt moderatoriu
[22:51] Airidas / aLTeR: Aš maniau tu ieškai programuotojo?
[22:51] Gytis: na tai jo, tau pluginu tvarkymas, perm kurimas ne programavimas? :D
[22:52] Airidas / aLTeR: Aišku, kad ne
[23:01] Gytis: Man atrodo daug sneki, mazai darai jei manai kad tu cia rimciausias. Butum toks rimtas sedetum kokioje imoneje ir gautum 6000 litu. Tad man cia nereikia tu pasaku as prisiklauses ju dafiga. Galvok, nepadarysi tai sakau is bedos pats pasidarysiu savaitgaliais pasidarbuosiu ir viskas. Neturiu as laiko cia rasynetis, gavai visa info
[23:02] Gytis: Tad kaip ir sakei labos. Nebesizaisiu as cia su tavim :)

Spręskit patys ar verta prasidėt.

Redaguota , nario aLTeR
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
(redaguota)

[22:49] Airidas / aLTeR: Kokio darbo duosi? Kiek mokėsi? Ir kada atsiskaitysi?
[22:50] Gytis: Gerai. Darbo nedaug vos keli pluginai, ju sutvarkymas, perm sukurimas, del kainos sutarsim, atsiskaitau kai gaunu tai ka padarei tarpininkauti gali Gintaras is supergames.lt moderatoriu
[23:01] Gytis: Man atrodo daug sneki, mazai darai jei manai kad tu cia rimciausias. Butum toks rimtas sedetum kokioje imoneje ir gautum 6000 litu. Tad man cia nereikia tu pasaku as prisiklauses ju dafiga. Galvok, nepadarysi tai sakau is bedos pats pasidarysiu savaitgaliais pasidarbuosiu ir viskas. Neturiu as laiko cia rasynetis, gavai visa info
[23:02] Gytis: Tad kaip ir sakei labos. Nebesizaisiu as cia su tavim :)

Spręskit patys ar verta prasidėt.

Va va tas čiuvas :) Tokie net nerašykit, yra rimtų tad neprimeskit čia kaži ko, sąlygos kaip ir aiškios mano tad nesideru :) Norit užsidirbti tai dirbkit.

P.S tarp kitko primesk ir savo chat`o ereli :D

• Neigiamai 2
(redaguota)

Tiesiog nesupratau tavęs tai mandagiai atsisveikinau. Kuomet pradedi varyt ant žmogaus be jokios priežasties taip ir gaunasi.

Aš tikrai nekelsiu ką ten rašei, bet tu pradėjai girtis kad už tave rimtesnio lietuvoje nėra. Manau kaip ir aišku ką tuo norėjau pasakyti. Pasikartosiu daug kalbi mažai darai turbūt :) Nogalosa dar vartei nors jis tikrai kiek mačiau už tave daugiau padaro ir neužrietęs nosies, padeda, padaro darbus už kainas proto ribose.

• Neigiamai 2
(redaguota)

Aš tikrai nekelsiu ką ten rašei, bet tu pradėjai girtis kad už tave rimtesnio lietuvoje nėra. Manau kaip ir aišku ką tuo norėjau pasakyti. Pasikartosiu daug kalbi mažai darai turbūt :) Nogalosa dar vartei nors jis tikrai kiek mačiau už tave daugiau padaro ir neužrietęs nosies, padeda, padaro darbus už kainas proto ribose.

[22:57] Gytis: Nedarysi tu, bus kitas ir tu tai zinai
[22:58] Airidas / aLTeR: Lietuvoje? Gal kokį 12-metį susirasi, kuris atliks visiškai nekokybiškas paslaugas, arba dar daugiau šansų, kad išvis nesugebės jų atlikti.

Čia? Pasakiau gryniausią tiesą visiškai neminėdamas savęs ir net neturėdamas omeny. Kaip ir minėjau, mūsų amžiaus cenzas per nelyg skiriasi, kad suprastum. Tiesiog nepuolam ginčytis veltui... Neturiu nei noro, nei laiko.

P.S
Nogalosa dar vartei nors jis tikrai kiek mačiau už tave daugiau padaro ir neužrietęs nosies, padeda

Šitas prajuokino.  :lol: Keistas tu žmogus, prisigalvoji keistų dalykų... Sėkmės.

Redaguota , nario aLTeR
  • Teigiamai 1
(redaguota)

Čia? Pasakiau gryniausią tiesą visiškai neminėdamas savęs ir net neturėdamas omeny. Kaip ir minėjau, mūsų amžiaus cenzas per nelyg skiriasi, kad suprastum. Tiesiog nepuolam ginčytis veltui... Neturiu nei noro, nei laiko.

Vistiek kaip matau nepridėjai kur rašiau, kad yra daug rimtesnių už tave lietuvoje, o tu tai paneigei :D Nieko, žmogus kaip ir rastas ir bendrauja ne 16 mečio bazaru :) Nebeverk alteri, kad negavai užsidirbt kai išmoksi kažką daryt gal ir pradėsi kalt pinigus ;) Ir nebefreepostink, niekam tavo ašaros neįdomios ypač man kai mačiau ir žinau ką rašei :)

Norintys dar galit bandyti per daug nebus kandidatų :)

• Neigiamai 1

Nieko, žmogus kaip ir rastas ir bendrauja ne 16 mečio bazaru :)

Man žinok nei šilta, nei šalta. Kodėl tu naudoji tokius sakinius - nevykusius bandymus sukelt pavydą. Nori pasipuikuot? (retorinis klausimas... - atsakyt nereikia....). Beje užkliuvo dar tavo toks būdas - "mano žodis turi būti paskutinis" - kuomet jau minėjau:

Tiesiog nepuolam ginčytis veltui... Neturiu nei noro, nei laiko.
  • Teigiamai 1
(redaguota)

Man žinok nei šilta, nei šalta. Kodėl tu naudoji tokius sakinius - nevykusius bandymus sukelt pavydą. Nori pasipuikuot? (retorinis klausimas... - atsakyt nereikia....). Beje užkliuvo dar tavo toks būdas - "mano žodis turi būti paskutinis" - kuomet jau minėjau:

Sakei nerasiu tai pranešiau jog radau, o tu manyk ką nori. Ir nesuprantu kiek tu čia gali verkti? Negavai darbo tai ir keliauk sau laisvas. Mano tema aš ir darau joje ką noriu, kažkas nepatinka kreipkis kažkur - padės. Niekas nekaltas, kad nemoki nieko daryti ir nori šaibas užkalti. Dar bus ašarų ar jau baigės?

P.S dar galit bandyti kas norit, plačiau ir be vaikų įsikišimo skype aptarsim.

Kiek mačiau SG moderatoriai dirba už tarpininkus tai galėsim viską daryt prie jų :) Sueinu gan neblogai su gintaru, esu pas jį projekte klauskit jo je norit, nenorit jo kviesti galėsim kitą :) Jokių problemų :)

Rašymo 0 apie ką tu čia? Man atrodo iš medžio būsi iškritęs :)

P.S nerašykit tokie kaip kažkoks čiuvas parašė daug kalba, bet nieko nemoka :) Tipo už jį rimtesnio lietuvoje nėra, tokie iškarto laisvi.

Ar aš iš medžio iškritęs, aš tau *Myliu SuperGames.lt* paaiškinsiu MineCraft programuotojo SuperGames nerasi, ta prasme kuris dirba Mojang, pagal tavo užrašus tu ieškai jo. Tai dar man sakai, kad aš iš medžio iškritęs. Jai tau permissions tvarkymas yra programavimas tai... (no words) + kiek moki? 2-5 LT?

(redaguota)

Sakei nerasiu tai pranešiau jog radau, o tu manyk ką nori. Ir nesuprantu kiek tu čia gali verkti? Negavai darbo tai ir keliauk sau laisvas. Mano tema aš ir darau joje ką noriu, kažkas nepatinka kreipkis kažkur - padės. Niekas nekaltas, kad nemoki nieko daryti ir nori šaibas užkalti. Dar bus ašarų ar jau baigės?

Kadangi mėgstu diskusijas...  :)

Permečiau akimis chat, tačiau neradau kur taip rašiau. Radau tik kur rašiau, kad rasi tokį ir tokį... Tai buvo nuomonė remiantis patirtimi, tik tu keistai tą priėmiai.

[22:59] Gytis: yra rimtesniu dar ir uz tave :)
O tokie teiginiai apskritai ne laiku ir ne vietoje, kuomet pirmą kartą mane matai (e-erdvėje). Bent kiek pamastyk prieš rašydamas - draugiškas patarimas. 

Negavai darbo tai ir keliauk sau laisvas. Mano tema aš ir darau joje ką noriu, kažkas nepatinka kreipkis kažkur - padės. Niekas nekaltas, kad nemoki nieko daryti ir nori šaibas užkalti. Dar bus ašarų ar jau baigės?

[22:51] Airidas / aLTeR: Aš maniau tu ieškai programuotojo?
[22:51] Gytis: na tai jo, tau pluginu tvarkymas, perm kurimas ne programavimas? :D
[22:52] Airidas / aLTeR: Aš juos kuriu
[22:52] Airidas / aLTeR: Su kitų darbais nežaidžiu.

Po šito dar nesupratai, kad aš atsisakiau tavo darbo? (Retorinis...)
Redaguota , nario aLTeR
(redaguota)

Ar aš iš medžio iškritęs, aš tau *Myliu SuperGames.lt* paaiškinsiu MineCraft programuotojo SuperGames nerasi, ta prasme kuris dirba Mojang, pagal tavo užrašus tu ieškai jo. Tai dar man sakai, kad aš iš medžio iškritęs. Jai tau permissions tvarkymas yra programavimas tai... (no words) + kiek moki? 2-5 LT?

Minecraft programuotojas tai žmogus kuris kažką moka su minecraft.. Kiti sako plugin programerio ar dar kokio ten tai jie supaprastina visą tai, o aš rašiau plačiąja reikšme taip, kad teksto suvokimas kaip matau tau nekažką :) Bukas tu ne aš, moku tiek kiek tu niekada neužsidirbsi vaikeli :)

Alteri nebeverk duosiu patarimą. Verki ir verki. Žmonės norintys darbo iškarto eina prie reikalo, o tu ten lankomis ėjai tai tas tai anas blogai, tavo reikalas.

Rastas antras žmogus iš manocraft bendruomenės :) Taip, kad vaikai jums dar pasimokyt tik kaip ir sake jų bendruomenė čia tik vaikų darželis nerasi nieko, nepadiskutuosi rimtai nė su vienu ties šiuo postu ir baigiu, o jūs rašykit ką norit man vienodai ;) Nosinaitėms gal akcija yra pasigooglinkit :)

P.S galit krauti tuos - man giliai p* ant jų, tie vaikai ;DDD

Tema galit rakint radau ko reikėjo.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4077 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...