Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, nusprendžiau mesti viską kas susieta su GTA SA-MP, tai parduodu neseniai mano pirktą projektą LDQ.LT, tai yra Drift GTA SA-MP serveris.

Taip, kažkada serveris pasiekė 105 žaidėjų rekordą, bet dabar žaidėjų labai apmažėjo, kadangi nebuvo jau ilgai jokios reklamos paleista ir daugelis žaidėjų nemokėjo pasikeisti IP ir SA-MP versijos, todėl daug žaidėjų išsilakstė. Tikiu, kad serveri galima padaryti tikrai labai gera, bet tam reikia patobulinti dar serverio modifikacija ir pradėti reklamuoti serveri, aišku visam tam reikia laiko, ko aš neturiu ir nelabai galiu vystyti tolimesne serverio veikla.

Taigi, kodėl aš išviso tada pirkau šį projektą? - Maniau, kad reikia mažiau laiko SA-MP projektams, kad tikrai galėsiu susitvarkyti su juo, bet laiko stoka daro savo, todėl iškart noriu parduoti šį projektą geram žmogui, kad padarytu tai, ko aš negalėjau padaryti.

Kodėl parduodu šį projektą? - Kaip jau minėjau, projektą parduodu dėl laiko stokos ir noriu pereiti prie kažko rimčiau, kadangi man patinka programuoti, tai norėčiau pasimokyti kitų programavimo kalbų, tarkim C++, Java, sukurti kokia programą, padėti žmonėms kurie domisi programavimu.

Į projektą įeina LDQ.LT svetainė su hostu, vpsnet.lt serveris kuris dar galioja 3 mėnesius, svetainės dizainai, projekto skype, dabartinė serverio modifikacija + dadėsiu modifikacija surišta su MySQL duomenų baze, taipogi galėsiu pridėti SA-MP žaidėjų kontaktus, nežinau tiksliai kiek ten jų yra, bet spėju, kad bus virš 200 kontaktų, tai galėsit iškart pradėti reklamuoti projektą. Modifikacija yra gan paprasta, komandų yra kažkur ~30 + 40 teleportų (drift trasos, miestų teleportai). Padaryta ADMIN ir VIP pirkimai už kreditus.

Žaidėjų seniau būdavo ~40-50, dabar po visų pasikeitimų liko ~10-20 žaidėjų, manau su reklama žaidėjų skaičius turėtu gerokai išaugti.

Kaina: 50-70Lt
Kontaktai: domantas365

nu va tokie ir supisa visą serverio gyvavimą :)

Ta prasme supisau visą serverio gyvavimą? Ištaisiau praktiškai visas serverio klaidas + patobulinau kodą, dabar žaisti žymiai maloniau ir įdomiau nei buvo prieš tai, nes kai pirkau šitą projektą neveikti daugiau nei puse serverio komandų, serveryje buvo visiška netvarka ir ~90% serverio žaidėjų naudojo cheat'us. Tai kur aš čia sugadinau visa serverio gyvavimą?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...