Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi SuperGames.Lt nariai, bei SA:MP megėjai !

Pradėjau vėl kurti modifikaciją, iš pradžių net nemaniau kurti projekto, bet pamaniau, kad verta mėginti sukurti tokį SA:MP serverį kuris patiktų daugeliui užkietėjusių SA:MP žaidėjų .

Bet vienam viską daryti užima labai daug laiko, todėl norėčiau rasti :

• 3 MAPP'erius kurie turi patirties, bei pažysta objektus .
  • 1 Serverio prižiūrėtoją, kuriuo būtų galima pasitikėti .
  • 1-2 GFX'erius, kurie taipogi turėtų patirties, ir darytų Parašus, Logotipus ir pan .

Daugiau apie serverio modifikaciją ...

Serverio veiksmas vyks San Fierro, kadangi kaimeliuose labai daug serverių pastaruoju metu, o Los Santos bei Las Venturas miestai per dideli, nesitikio didelio žaidėjų skaičiaus, jug svarbiausia ne kiekybė, o kokybė . Serverio tipas RPG, stengsiuosi daryti tai kas patinka žaidėjams, todėl jeigu turit pasiūlymų, prašau rašykit į komentarus, tikrai būsiu už gerus pasiūlymus jums dėkingas . Svetainės dar neturim, kadangi norim bent 40% modifikacijos, kad jau turėtumėm ką pasiūlyti, kad pritrauktumėm žaidėjų dėmesį . Modifikacijos padaryta ~ 16 % .

Daugiau informacijos skype : kevin.pwn

Nori prisidėti ? Kviesk į skype, tikrai nesikandžioju . Kaip ir minėjau daugiau informacijos suteiksiu skype . Geros dienos !

Kritikos reikia visada, bet HEITERIAI - juokingų komentarų tikrai nereikia, visi mes mokam smerkti . :)

Turbūt pasakysiu tiesą, tu nesukursi gero San-Fierro serverio, nes šis miestas yra jau pervalkiotas, kurk ne mesteliuose nes jie irgi jau pabodo, o kokiam Los-Santos.

Los Santos yra didelis miestas , dideliam miestui reik daug aktyvių žaidėjų tam, kad vyktų veiksmas, tokiam dideliam mieste 10-20 žaidėjų bus tikrai per mažai, o kadangi yra daug lietuvoje serverių reiks labai pasistengti, kad pritrauktumėm nemažą skaičių aktyvių žaidėjų, todėl pradžiai bandysim San Fierro mieste, jaigu viskas pasiseks ir žaidėjų bus daugiau nei tikimės, persikelsim į Los Santos miestą .

Turbūt pasakysiu tiesą, tu nesukursi gero San-Fierro serverio, nes šis miestas yra jau pervalkiotas, kurk ne mesteliuose nes jie irgi jau pabodo, o kokiam Los-Santos.

Jis nesukurs gero serverio nei viename iš šių miestų. Apskritai tokių kūrėjų ir projektų šimtai.

Naujam projektui prasimušti dabar išvis sunku. Ypač,tokiam kur net pavadinima domeno savo nesugeba sugalvoti.

Jis nesukurs gero serverio nei viename iš šių miestų. Apskritai tokių kūrėjų ir projektų šimtai.

Naujam projektui prasimušti dabar išvis sunku. Ypač,tokiam kur net pavadinima domeno savo nesugeba sugalvoti.

Dabar dėl pavadinimo ... Turbūt net nežinai kaip atsirado NLG.LT pavadinimas  ? Taigi paaiškinsiu, aš su Kevinu galvojom atidaryt projektą, buvo sugalvotas ir nupirktas NLG.LT domenas, veiksmas turėjo vykti kaimeliuose, bet pritrūko laiko ir viskas buvo uždaryta, vėliau perėmiau tą domeną, pradėjau visus darbus, ieškojau komandos, bet tas domenas buvo perimtas į kitas rankas be mano žinios . Todėl tas domeną kaip ir galiu naudoti....

(redaguota)

O tau kartais į mokyklą nereikia ? Neteršk temos ir eik mokintis ...

Vaikas ne bazara savo kaimo junk,o į klausimus atsakyk.

Prie domeno dasikabinau todėl,kad ripini mano įdėja.

Kaip atsirado kaškoks šūdinas NLG man neįdomu jis su manim nesusijęs.

Linkiu net neatsidaryti,o jei atsidarysi - padėsiu užsidaryti.

SEKMES

Redaguota , nario Rimas`

Vaikas ne bazara savo kaimo junk,o į klausimus atsakyk.

Turiu tau klausimą - kas tau suteikė moderatoriaus statusą ? Pagarbos visai neturi ... Visų pirmą išlik savo vietoi, visų antra kaip ir minėjau man Heiterių komentarai nėra įdomūs, turiu savo tikslą ir jo sieksiu , o tau tai trugdo ? Dėja, bet tai nemano bėdos. Eik pailsėk, geros dienos :)

Turiu tau klausimą - kas tau suteikė moderatoriaus statusą ? Pagarbos visai neturi ... Visų pirmą išlik savo vietoi, visų antra kaip ir minėjau man Heiterių komentarai nėra įdomūs, turiu savo tikslą ir jo sieksiu , o tau tai trugdo ? Dėja, bet tai nemano bėdos. Eik pailsėk, geros dienos :)

Moderatoriaus statusas čia neturi reikšmes.

Nemėgstu kai nesugalvoja savo ir kitų žmonių įdėjas kopijuoja ir dar apsimeta unikaliais ar kaškuom gerais.

Galvok kaška savo tada ir kurk,o ne ieškok 5 vergų kurie už tave darys projekta prie kuriuo tu tik sugebėjai nuripinti domėną. 

Moderatoriaus statusas čia neturi reikšmes.

Nemėgstu kai nesugalvoja savo ir kitų žmonių įdėjas kopijuoja ir dar apsimeta unikaliais ar kaškuom gerais.

Galvok kaška savo tada ir kurk,o ne ieškok 5 vergų kurie už tave darys projekta prie kuriuo tu tik sugebėjai nuripinti domėną. 

Idėjų aš tikrai nekopijuoju, pasikartorius dar kartą NLG.LT domenas priklausė man, bet buvo pavogtas, kaip ir el. paštas . Šis domenas man patiko, todėl ir naudosiu jį dadėdamas v raidelę .

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...