Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4068 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, žodžiu žadu nuo kito mėn pradėti normaliai lankyti sporto klubą. Ir prieš pradedant lankyti pradėjau truputi namuose kelis pratimus daryti... :D Į dieną padarau 15 - 20 atsispaudimų ir 30 - 35 atsilenkimus. Ar normaliai viskas ar truputi per silpnai ūgis gan nežemas beveik 2 metrai... Svoris 72 kg. Dar vienas klausimėlis kokius papildus derėtu vartoti ar išvis jų nereikia ? Jai galite truputi papasakokite kaip jūs viską pradėjote :)

Visai pamiršau apie metus... 15 metų. Dar vienas klausimėlis -  kiek pastebėjau daug kas vartoja proteiną, ką jis prideda ?

Tai jau labai aukštas man irgi 15 metu bet ugis 184 o svoris 60-65kg :D, o proteinas tai nežinau ar gerai ar čia kažka maišau bet man atrodo kad skatina raumenu augima.

O jeigu tau reikia tu proteinu tai geriau namų salygomis pasigamink kokteili,internete pilna informacijos apie tai.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Sveikas. Šaunu, kad pradedi judėt. Teisingai.

Svoris tokiam ūgiui, gan mažas. Valgyk daug košių ir taip toliau, nesijuok tai padeda. Senoji išmintis.

Pirma pradėk normaliai lankyt, prajudėk mėnesiuką. Nes pavalgęs papildų "sajanu" nepatapsi.

Pirma galvok apie organizmą. 

Priiauk masės, jeigu jau nesisesk natūraliai, pradėk po mėnesio valgyt GEROS kokybės Mass Gainer. Nemažai miltinių produktų.

Paprašyk mama iškeps blynų(miltinių), tik neturi būt riebūs.

Daugiau pagalbos mano galva jeigu reikės susisiek. P.S. dažnai nebūnu.

Hm.. Vienas didelis patarimas nenaudok papildų. O taip, kelis mėnesius pasportuok namie, daryk 1 atsilenkima kas 5 sec ( 5 min ) tada pertrauka ir vėl taip pat 5 minutes. Aš darau man padėjo, presą turiu ;). 14 metų, - 48kg. Esu susidaręs tvarkaraštį ir į dieną išgeriu vieną puodelį pieno ( nežinau ar padeda ) O taip, jeigu jau užsiimti, tai neapleisk ir sportuok. Kai jau jausi, jog kažką pakeitiai - pradėk lankyti sporto klubus, tada bus ok.

Hm.. Vienas didelis patarimas nenaudok papildų. O taip, kelis mėnesius pasportuok namie, daryk 1 atsilenkima kas 5 sec ( 5 min ) tada pertrauka ir vėl taip pat 5 minutes. Aš darau man padėjo, presą turiu ;). 14 metų, - 48kg. Esu susidaręs tvarkaraštį ir į dieną išgeriu vieną puodelį pieno ( nežinau ar padeda ) O taip, jeigu jau užsiimti, tai neapleisk ir sportuok. Kai jau jausi, jog kažką pakeitiai - pradėk lankyti sporto klubus, tada bus ok.

Rūgpienis padėtų patonizuoti savijautą. Pirktinis pienas, nieko neduos. Nebent jis būtų iš "ūkininkų turgelio", ten kas kitą, bet savijauta nepasikeistų.

Sveikas. Šaunu, kad pradedi judėt. Teisingai.

Svoris tokiam ūgiui, gan mažas. Valgyk daug košių ir taip toliau, nesijuok tai padeda. Senoji išmintis.

Pirma pradėk normaliai lankyt, prajudėk mėnesiuką. Nes pavalgęs papildų "sajanu" nepatapsi.

Pirma galvok apie organizmą. 

Priiauk masės, jeigu jau nesisesk natūraliai, pradėk po mėnesio valgyt GEROS kokybės Mass Gainer. Nemažai miltinių produktų.

Paprašyk mama iškeps blynų(miltinių), tik neturi būt riebūs.

Daugiau pagalbos mano galva jeigu reikės susisiek. P.S. dažnai nebūnu.

Žinau jog košės padeda svoriui priaugti, ypač bulvės... Bet atrodo normaliai maitinuosi... Išart pradėjęs lankyti tikrai nevartosiu papildų nežinau ar išvis juos vartosiu... Svarbu bent kažkiek turėti tos masės o ne virbalus vietoj rankų :D Mamos pagalbos neprireiks pats moku išsikepti dėkui tau už patarimus ;) P.s Sajanu nežadu tapti :D

O gal dar pasidalinsit kaip patiems buvo savijauta pirmas dienas pradėjus sportuoti, nes kaip dabar per dieną sakiau jog padarau 15 - 20 atsispaudimu tai krutinės raumenis skauda bei pečiai taip normaliai... ;D

Aš prieš kelias savaitės va taip pradėjau daryti,pasileidžiu garsiai muzika kad motyvacijos atsirastu,tada pasitiesiu čiužini atsiguliu ir varau atsilenkimus po 30-50 tada jaučiu kad skauda,išgeriu puodeli vandens pailsiu 3-5min ir tada vėl darau atsilenkimus ir taip visa laika koki 30min, po keliu dienu darymo pilvas labai kietas pasidarė.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)

Masę ant raumens reikia augint. Nepradėkit visi nuo masės auginimo, pirma nuo fizinio aktyvumo sustiprinimo. Tada jau galit galvot apie masės auginimus, bei raumens ryškinimus.

Po metelių žiūrėk, galėsi ir "vandamkę" nusipirk.

Good luck. :)

------------------------

Pradžia sporto buvo, kai prisižiūrėjau televizoriui kažkelintų olimpijadą. Bokso rungtis. 

Labai patiko. Dvylikos metų tėtis nuvedė ten. Mamai aišku nepatiko.

Nuo ~15 metų, pradėjo viskas augt, lytinis brendimas įsibėgėjo. Tada pradeda viskas augt.

Apetitas padidėja keliskart. Tada sudomino salė. Kadangi viena giminės šaka sportininkai. Buvo patirties kaip reikia pratimus daryt taisiklingai.

Dabar džiaugiuosi savim. Sportas apsoliučiai tapo mano gyvenimo dalimi. Ačiū tėveliams.

Redaguota , nario lbv.scripter

Sveiki, žodžiu žadu nuo kito mėn pradėti normaliai lankyti sporto klubą. Ir prieš pradedant lankyti pradėjau truputi namuose kelis pratimus daryti... :D Į dieną padarau 15 - 20 atsispaudimų ir 30 - 35 atsilenkimus. Ar normaliai viskas ar truputi per silpnai ūgis gan nežemas beveik 2 metrai... Svoris 72 kg. Dar vienas klausimėlis kokius papildus derėtu vartoti ar išvis jų nereikia ? Jai galite truputi papasakokite kaip jūs viską pradėjote :)

Tas 15-20 atsispaudimų nieko nereiškia, raumenų pratampymas. Norint, kad augtu raumenis reikia daryti iki tol kol nebegalėsi, būtent tie 2-3-4 atsispaudimai per prievartą ir verčia augti raumenis.

Vieni tik loja , o kiti raportuoja. Taip ir skinasi kelią link moderatorių tarpo

Masę ant raumens reikia augint. Nepradėkit visi nuo masės auginimo, pirma nuo fizinio aktyvumo sustiprinimo. Tada jau galit galvot apie masės auginimus, bei raumens ryškinimus.

Po metelių žiūrėk, galėsi ir "vandamkę" nusipirk.

Good luck. :)

------------------------

Pradžia sporto buvo, kai prisižiūrėjau televizoriui kažkelintų olimpijadą. Bokso rungtis. 

Labai patiko. Dvylikos metų tėtis nuvedė ten. Mamai aišku nepatiko.

Nuo ~15 metų, pradėjo viskas augt, lytinis brendimas įsibėgėjo. Tada pradeda viskas augt.

Apetitas padidėja keliskart. Tada sudomino salė. Kadangi viena giminės šaka sportininkai. Buvo patirties kaip reikia pratimus daryt taisiklingai.

Dabar džiaugiuosi savim. Sportas apsoliučiai tapo mano gyvenimo dalimi. Ačiū tėveliams.

O norėčiau sužinot nuo kokių pratimu pats viska pradėjai, kaip sekėsi ir keik dabar tau metų ? Ar nebuvo tokios minties jog reikia viska mesti ? Ir ar nebuvo pašaipų sporto klube kai atėjai ? :D

O norėčiau sužinot nuo kokių pratimu pats viska pradėjai, kaip sekėsi ir keik dabar tau metų ? Ar nebuvo tokios minties jog reikia viska mesti ? Ir ar nebuvo pašaipų sporto klube kai atėjai ? :D

Lipu per pilnametystės slenkstį. Mintis buvo, kada buvau 13 metų, sudalyvavau pirmose savo varžybose. Tada mane "suvarpė", tada viskas blogai buvo.

Bet stipri valia padarė savo.

Gal ir buvo, bet nekreipiau dėmesio. Tu sportuoji dėl savęs, dediesi savo svorius. Darai kaip tau išeina. Užsidėk ausines, įsirašyk į telefoną savo mėgstamą muziką. Ir pradėk, būk kaip vienas salėje, gal padės jeigu kas nors tyčiojasi.

Lipu per pilnametystės slenkstį. Mintis buvo, kada buvau 13 metų, sudalyvavau pirmose savo varžybose. Tada mane "suvarpė", tada viskas blogai buvo.

Bet stipri valia padarė savo.

Gal ir buvo, bet nekreipiau dėmesio. Tu sportuoji dėl savęs, dediesi savo svorius. Darai kaip tau išeina. Užsidėk ausines, įsirašyk į telefoną savo mėgstamą muziką. Ir pradėk, būk kaip vienas salėje, gal padės jeigu kas nors tyčiojasi.

Šiaip žadame lankyti keliese tad jai kas pradės tyčiotis nebus taip nejauku, nes visgi žinosiu jog ne vienas būsiu... :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4068 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...