Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4068 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tas ir yra jau ant 16 viskas atrodo tuoj pakrisiu bet stengiuosi daryti toliau... :)

Atsimink ir tai, kad geriau kokybė nei kiekybė ;) Darant atsispaudimus rankos pečių plotyje, su krūtinę lieti žemę . Matęs fruktų esu, kurie rankas per daug iskėčia ir tik pusę atsispaudimo tepadaro.

Vieni tik loja , o kiti raportuoja. Taip ir skinasi kelią link moderatorių tarpo

Per dieną po 50-70 atsilenkimų, 10-20 atsispaudimų. Pradėjau 14/03/07. Raumenų neskauda, galbūt dėl to, kad seniau esu taip daręs ir tai padėjo. Man rodos atsispaudimai padeda padaryti ant turiniko prisitraukimų, bet gerai nežinau, o atsilenkimai padeda šuoliui į tolį ir aukštį, bet yra ir dar kažkam tai padeda. Valgau bet ką, kas pakliūna. Nu aišku iš klozeto išmatų nevalgau  :crazy: . Lauke pabėgioju, krepšinį žaidžiu ir pan.

CS:GO FRAGMOVIE

Per dieną po 50-70 atsilenkimų, 10-20 atsispaudimų. Pradėjau 14/03/07. Raumenų neskauda, galbūt dėl to, kad seniau esu taip daręs ir tai padėjo. Man rodos atsispaudimai padeda padaryti ant turiniko prisitraukimų, bet gerai nežinau, o atsilenkimai padeda šuoliui į tolį ir aukštį, bet yra ir dar kažkam tai padeda. Valgau bet ką, kas pakliūna. Nu aišku iš klozeto išmatų nevalgau  :crazy: . Lauke pabėgioju, krepšinį žaidžiu ir pan.

Jeigu neskauda tada drožk iki kol skaudės. Jeigu No Pain, no gain kaip sako. 

Kaip auga raumenys? Raumenyse sportuojan(kačialinantis) atsiranda milijonai  mikro įtrūkimai, kada jie gyja ant jų užauga naujas raumens audinys. Taip raumuo pasidaro didesnis ir tvirtesnis. Todėl kitą dieną jaučiam kaip skauda, tarkim bitsus. Kaip ir paprasotje žaizdoje išsiskiria audinių sultys, tai raumenyje išsiskiria pieno rūgštys.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4068 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...