Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4066 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi turiu toki klausimėli kaip priaugti masės. Apie save pasakysiu jog nesu aukštas o tuo labiau svoris yra mažas labai.

Man yra 15 metų,ugis 184,svoris 60-65kg,tad man reikia patarimu ka valgyti arba ka daryti kad ta masė pradėtu augti pvž norėčiau iki vasaros turėt jau 70-80kg.

Tai, kad geras svoris. Mes praeitą savaite per kūno kultūrą štanga stumėm puse savo svorio. Ir sakė kad reikėtu biški mesti svorį. Man 15m. Sveriu 63kg.
https://www.facebook.com/gearmotion- Kitokių automobilių fanų puslapis!

52f21b21e613f4c85661740df95186b9229.png

Valgyk viska, kas dvi valandas valgyk, nori, ne, vistiek valgyk, kalbejau su zmogum kuris jau 14 metu sportuoja ir sako kai mase augino taip buvo priprates valgyt kad pries miega pavalges ji alkis nakti pakeldavo.

Na jo esu kažka girdėjas kad reikia dažnai valgyt,bet kiti sako kad reikia jeigu valgai daug reikia ir fizini aktyvuma palaikyt.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Tai, kad geras svoris. Mes praeitą savaite per kūno kultūrą štanga stumėm puse savo svorio. Ir sakė kad reikėtu biški mesti svorį. Man 15m. Sveriu 63kg.

Na žinai kaip kam,pvž pas mane silpnos rankos tai noriu priaugti masė ir tada stiprinti visa save.

Pradek sportuoti valgyk maistą kuris turi baltymų, angliavandenių laikykis nevalgyk šlamšto, nebent nori priaugti lašinių

Šita tai suprantu,o priaugti lašiniu tikrai nenoriu ;D Tiesiog noriu turėt masė kad poto spartuojant kažkas ryškintusi,nes dabar pradėjus nuolatos sportuojant tu raumenu ir visa kito nebus daug.

76561198155908169.png

Na žinai kaip kam,pvž pas mane silpnos rankos tai noriu priaugti masė ir tada stiprinti visa save.

Šita tai suprantu,o priaugti lašiniu tikrai nenoriu ;D Tiesiog noriu turėt masė kad poto spartuojant kažkas ryškintusi,nes dabar pradėjus nuolatos sportuojant tu raumenu ir visa kito nebus daug.

Daryk namuose bent atsispaudimus pradžiai gal po 20-30 užteks, jeigu turėsi valios gerai matinsies po poros mėnesių 100 drąsiai padarysi, dar lauke prisitraukimu turėtu pradžiai padėti.

Ir man taip pat reiktu, ūgis 1,98 svoris 72 kg metų - 15. Ką galiu pasakyti šonkauliai persišviečia... :D

Tai pagal tavo ugi tai čia tas pats kaip man 184 su 60kg :D

Judėk. Bandyk ir ištvermę paugdyt išbėgdamas pabėgiot, ji tiek pat svarbi. O jeigu masės ant viršaus užaugintsi nieko nebus. Jeigu ant raumens, bus.

Valgyk miltinius produktus.

Tai nelabai mėgstu juos nebent blynai ir tai su mielėmis jei žinai apie ką aš. O bėgiot tai aš varau 6h ryto :D

76561198155908169.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4066 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...