Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4055 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Gal galite sukurti/paaiškinti pamoką kaip uždėti ant serverio hostingą.

Ar gal tiesiog gal turit kokia video pamoką, žinote ir panašiai, arba galite paaiškinti.

Dar gal galite ikelti nemokamų hostingų nuoroda?

Ačiū už dėmesi :)

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

(redaguota)

Tikrai ačiū už nuorodas +REP bet bus dar +REP ir bučiau labai dėkingas jai paaiškintum/idėtum pamoką kaip ta hostinga uždėti ant serverio?

Redaguota , nario Reklameris1

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

Dėkoju už nuoroda +REP  bet bus dar +REP ir bučiau labai dėkingas jai paaiškintum/idėtum pamoką kaip ta hostinga uždėti ant serverio?

i32_1GgDyjw.png

Čia supratau apie cs 1.6 viskas yra o čia aš parašiau GTA SA:MP skiltyje tai ir reiškia aš ieškau SA:MP hostingu bei kaip jos uždėti ant serverio. -REP

i32_1GgDyjw.png

Nesupratau ko tau reikia: serverio hostingo ar svetainės?

šeip ne prošal butu ir web hostingas, bet dabar man yra svarbus serverio hostingas. O gal padarytum/paai6kintum/surastum pamokėlę kaip uždėti hostinga ant serverio.

i32_1GgDyjw.png

šeip ne prošal butu ir web hostingas, bet dabar man yra svarbus serverio hostingas. O gal padarytum/paai6kintum/surastum pamokėlę kaip uždėti hostinga ant serverio.

Nemokamo nėra. Tačiau kai kurie tiekėjai leidžia išbandyti hostingą nemokamai 5 valandoms.

Kažkada surašęs punktus buvau ir berods dar turiu tą failą. Du litai ir tavo.

prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Nemokamo nėra. Tačiau kai kurie tiekėjai leidžia išbandyti hostingą nemokamai 5 valandoms.

Kažkada surašęs punktus buvau ir berods dar turiu tą failą. Du litai ir tavo.

Nesakyk ne pabandes tiesos. Aš esu matęs ir turėjas nemokamų hostingu, o tai ką kelia žmones?

i32_1GgDyjw.png

Nesakyk ne pabandes tiesos. Aš esu matęs ir turėjas nemokamų hostingu, o tai ką kelia žmones?

Na tu gal ir esi, o aš nemokamų žaidimų serverių nesu matęs. Kaip minėjau, esu matęs nemokamą penkioms valandoms. Ką žmonės kelia?

prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

O kartais ne serveri ant hostingo uždėti? :D

Nežinau taspats :D 

Moki?

i32_1GgDyjw.png

Kaip čia pasakius ... Tipiškas lietuvis kuris nori visko nemokamai t.y nachaliavu :D

kam reikalingi nemokami hostingai? Tik pradžiai...

i32_1GgDyjw.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4055 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...