Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4030 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Klausiu tik nusimanančių šioje srityje žmonių. Na žodžiu, gal kas turit linkomaniją ir žinot kokią geriausią win7 64bit versiją siųstis? Jų yra belenkiek daug, o būtent kurią siųstis tiesiog nežinau, bijau 'sugadint'.

• Teigiamai 1

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

(redaguota)

Siųskis tą, kuri turi daugiausiai seed'erių, bei komentarų skaičių.

Va tą siunčiaus, kuris turi geriausią reitingą, daugiausiai seederių ir t.t, BET, kai įsirašau motininės driverius tiesiog išmeta ~0.10sec bsod ir rodo pasirinkti windows repair, o su 32bitais viskas kuo puikiausiai. Blemba nesuprantu, kam tada 8gb ramų pas manę...

-

Ghost rideri, aš nežinojau, jog mano kompas nepritaikytas 64bitam..

Redaguota , nario Mantvis!
  • Teigiamai 1

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

Pamėgink iš čia parsisiųsti, nereikia jokių pakvietimų. Dažniausiai aš iš čia siunčiuosi visus torrent'us.
http://kickass.to/windows-7-all-edition-x86-x64-bit-activated-t7542163.html (yra keletos versijų pasirinkimas - 64 bit)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Pamėgink iš čia parsisiųsti, nereikia jokių pakvietimų. Dažniausiai aš iš čia siunčiuosi visus torrent'us.

http://kickass.to/windows-7-all-edition-x86-x64-bit-activated-t7542163.html (yra keletos versijų pasirinkimas - 64 bit)

Meh, ačiū, bet.. Jau 32bitus susitvarkiau pilnai viską susirašiau. Na, ačiū bent už pastangas, jog padedi :) Gali rakinti temą, kai nuvešiu pas meistrus dėl išlūžūsių usb portų pasiklausiu :)

5235469362.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4030 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...