Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4029 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šendien norėčiau papasakoti apie MineHost.lt. Prieš keletą dienų turėjau problemų dėl serverio testavimo, norėjau testuoti serverį, kad nereikėtų daug ušlaidų ieškojau sau tinkamiaus. Ir staiga radau MineHost.lt. Iš pradžių pagalvojau, kad tai bus apgaulė serveriai nebus geri (neatlaikys pagal parametru) Bet surizikavau ir užsisakiau vieną planą serverio testavimui. Tada pabandžiau paleisti FTB serverį ir hostingas su juo puikiai susidorojo. Po kelių dienų aš perkroviau serverį ir jis nepasileido. Parašiau asmeninę žinutę MineHost.lt administracijai ir mes per 5min atradom bėda ir viską išsprendėme. Manau MineHost.lt yra kokybiškas, puikus hostingas vien tik dėl to, kad administracija atsako į tavo klausimus asameniškai, siųlau ir jums pabandyti šį hostingą, tikrai nepasigailėsite :).

P.S Dabar akcija, spauskite čia

Vakar irgi užsisakiau adventure mapu ir pnš kurimui pati pigiausia, kokybė tikrai gera.. Man atrodo geriau nei vpsnet.lt.

Tai gal tau tik atrodo taip. Nes uz vpsnet.lt geresniu nemaciau. Kiek zinau VPSnet naudoja itin greitus SSD diskus kas minecraftams yra itin svarbu. Ir kas svarbiausia vpsnet isbandyti laiko ir yra super patikimi ir stabilus. O visokie zaidimu hostingai nemanau, kad ilgai gyvuos, nes anksciau ar veliau tokie kaip vpsnet.lt, hostex ir pan nukonkuruos juos. Ir siaip as nelinkes pirkti is ne imoniu, nes visokio sh buna kaip su pns.lt cloudvps.lt static.lt hostas.eu ir t.t.t.t.

Kokybiški VPS, VDS, DS serveriai - https://www.vpsnet.l...38fc8d2872f1ec6 (Vyksta 50% Akcija!)

Tai gal tau tik atrodo taip. Nes uz vpsnet.lt geresniu nemaciau. Kiek zinau VPSnet naudoja itin greitus SSD diskus kas minecraftams yra itin svarbu. Ir kas svarbiausia vpsnet isbandyti laiko ir yra super patikimi ir stabilus. O visokie zaidimu hostingai nemanau, kad ilgai gyvuos, nes anksciau ar veliau tokie kaip vpsnet.lt, hostex ir pan nukonkuruos juos. Ir siaip as nelinkes pirkti is ne imoniu, nes visokio sh buna kaip su pns.lt cloudvps.lt static.lt hostas.eu ir t.t.t.t.

Būtent man asmeniškai geriau o ne ką jie ten turi. 

4_logo.png

Ir kodėl gi man taip atrodo, jog temos autoriaus buvo paprašyta parašyti gerą atsiliepimą, mainais už kažkokias paslaugas, ar kažką kitką? Šiaip ar taip, nemanau jog bus kas nors kitaip, nei praitam šio veikėjo projekte - cloudvps.lt, juk ir ten iš pradžių buvo viskas ir pigu ir gerai, na, o vėliau pasimatė tikroji hostingo pusė, na o dar vėliau - projektas užsidarė... Aš nesuprantu, kodėl vėl visi iš naujo tikisi kažkokio stebūklo? :|

Filthy-Frank.jpg

Ir kodėl gi man taip atrodo, jog temos autoriaus buvo paprašyta parašyti gerą atsiliepimą, mainais už kažkokias paslaugas, ar kažką kitką? Šiaip ar taip, nemanau jog bus kas nors kitaip, nei praitam šio veikėjo projekte - cloudvps.lt, juk ir ten iš pradžių buvo viskas ir pigu ir gerai, na, o vėliau pasimatė tikroji hostingo pusė, na o dar vėliau - projektas užsidarė... Aš nesuprantu, kodėl vėl visi iš naujo tikisi kažkokio stebūklo? :|

todėl, kad visi keičiasi ir tobulėja.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4029 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...