Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4015 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas,taip čia kreipės,dėl tu ispėjimų čia moderatoriaus kaltė.. Specialiai ju pridėjo.. Tokius šalinti nuo pareigų..

2. Aš pats bane už orą iki 2015 tai ką nuorėt ... tokie ir moderatoriai..

Kreipkis į Valda padės gal.

Ne naujiena jau, trina apgavikų, aferistų temas... Dėlioja įspėjimus už nieką, bet ko norėt, kai moderatoriai 11, 12, 13 metų... Gi mat, kad Valdui galvoje tik pinigai, o ne forumas ir jo tvarka... Va kai forumą sužlugdys ir nebebus visiškai pinigų šaltinio galės kaltinti tik save. :)

• Neigiamai 1

Sveiki, šiandien prisijungiau, su savo vartotoju, ir pažiurėjęs ispėjimus nustebau... Ir dar tiesa, man neina patekti i mano profilį, jį peržiurėt, tikiuosi čia kreipiuosi ? :/

bf7dcf4566ec59a182912953203a7e30207.png

Pirmą, tai jis juos uždėjo netyčia ir ne tau, ir iškarto parašė man, aš juos pašalinau dar kovo 12 dieną. Kaip per tiek laiko nepastebėjai ? :o 

Ne naujiena jau, trina apgavikų, aferistų temas... Dėlioja įspėjimus už nieką, bet ko norėt, kai moderatoriai 11, 12, 13 metų... Gi mat, kad Valdui galvoje tik pinigai, o ne forumas ir jo tvarka... Va kai forumą sužlugdys ir nebebus visiškai pinigų šaltinio galės kaltinti tik save. :)

Niekas netrina jokių temų, temos trinamos tada - jeigu neatitinka taisyklių. Įspėjimų neduoda už nieką, per tiek metų, aš esu nuėmęs TIK VIENĄ NETEISINGAI UŽDĖTĄ ĮSPĖJIMĄ !!!! Moderatorių amžius nėra svarbus ir daugelis 16 metų vaikų yra gerokai tave pralenkę. O apie kokius 11, 12 ir 13 tu kalbi nežinau. Man galvoje ne tik pinigai jei nepastebi. Visada įvykdome ko žmonės prašo ( jei tikrai to reikia ) ir forumas yra ITIN tvarkingas, raportų beveik nebegauname. 

Todėl kalbi nesamones ir vėjus, be jokių argumentų. Jeigu neturi ką pasakyti - tylėk. Nors protingiau atrodysi. 

Tema rakinama. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4015 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...