Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4013 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi atsitokėjau ir nebežaidžiu tų žaidimų, ir dabar su savo paslaugom noriu padėti naujokams, kurie nežino ar gal nemoką, gal net neturi laiko tam, taigi mano paslaugos ir kainos.

Paslaugos:

Kuriu IPB - Forumus.

Kuriu PHP - Forumus.

Kuriu TeamSpeak Kanalus.

Mapinu Pagal užsakymus.

Kainos:

IPB - 10LT.

PHP - 10LT.

TeamSpeak- 5LT.

SA-MP Mapp - 10LT

Viskas daroma pagal jūsų norus.

Pavyzdžių neturiu nes paskutinį kartą nebuvo užsakymų esu tikrai patikimas žmogus, užsakytas paslaugas padaru per 2-3 Valandas, jokių apgaudinėjimų, jei apgaunu, mažėja  mano reputacija, Kainos yra tikrai geros ir minimalios, manau tikrai geriau nerasit, na nebent būtų toks žmogus kuris sukuria ir nekoreguoja, netvarko, negražina forumo, ar kieno nors kito dalyko iš užsakytų dalykų.

Mano Kontaktai:

El.Paštas: [email protected]

piešiu įvairiausius gfx darbelius nuo profilio avataro ar parašo iki dizaino.

Viskas Žmogau įmanoma, tik tau ne, siūlau akinukus užsidėti.

Taip viskas įmanoma,bet sūnkiai. Nereikai spalvinti teksto kaip kažkokiam darželio vaikučiui be reikalo. Nebūk kaip mano klasiokas kuris neturi smegenų ir spalvina per pamokas 1 teksto eilutę... Kaip pateiksi savo paslaugų aprašymą, taip kiti į tavo darbą žiūrės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4013 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...